Αν σας ζητούσαν να περιγράψετε την καθημερινή σας ζωή, οι λέξεις Άγχος, Κούραση, Ρύπανση, Μη ισορροπημένη διατροφή θα συμπεριλαμβάνονταν στην περιγραφή σας; Μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να σας δούμε αλλά είμαστε σίγουροι πως πολλές αναγνώστριες κουνούν καταφατικά το κεφάλι τους.

Αν στους παραπάνω παράγοντες προσθέσουμε και την έντονη ηλιοφάνεια της Ελλάδας, κατανοούμε πως η επιδερμίδα μας σίγουρα «πληρώνει» τις συνέπειες των καθημερινών δραστηριοτήτων και της συμπεριφοράς μας. «Γιατί πρέπει να συμβαίνει αυτό;», αναρωτήθηκαν οι ερευνητές της Vichy και έτσι, ανέπτυξαν μια ολοκαίνουρια προσέγγιση για τη γήρανση της επιδερμίδας που λαμβάνει υπόψη ένα νέο παράγοντα: το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Το αποτέλεσμα αυτής της προσέγγισης και της συνεπαγόμενης έρευνας ονομάζεται Idealia Life Serum και πρόκειται για τον πρώτο ορό που είναι ικανός να «σβήσει» τα ορατά αποτυπώματα του καθημερινού τρόπου ζωής στην επιδερμίδα και να την προστατεύει. Ο Idealia Life Serum είναι βασισμένος στην ένωση 2 ισχυρών μορίων [LR2412+LHA] που ενεργούν διαδοχικά για την αποκατάσταση των ορατών επιπτώσεων του τρόπου ζωής στην επιδερμίδα μας και την προστασία της. Δοκιμασμένος με 5 κλινικές μελέτες, στις οποίες αξιολογηθήκαν 18 παράμετροι της επιδερμίδας, σε 446 γυναίκες και με επιπλέον 2 τεστ χρήσης. Κι αν όλα αυτά σας ακούγονται πολύ «επιστημονικά», τότε παρακολουθήστε τι έχουν να πουν για το συγκεκριμένο προϊόν 3 αληθινές γυναίκες σαν εσάς και εμάς:

Είμαστε βέβαιοι πως ακούγοντας την Κέλλυ, τη Ραφαέλλα και τη Χριστίνα νιώσατε πως ακούγατε τον εαυτό σας να περιγράφει την καθημερινότητα του. Αλήθεια, με ποια γυναίκα ταυτιστήκατε περισσότερο; Επειδή θα θέλαμε πραγματικά να μάθουμε, αν αναφέρετε το όνομα της γυναίκας με την οποία ταυτιστήκατε περισσότερο σε σχόλιο κάτω από το συγκεκριμένο post τότε μπορεί να είστε μία από τις 10 τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν από μία Idealia Life Serum της Vichy σε κανονικό μέγεθος.

Για να μπορέσετε να συμμετέχετε στην κλήρωση για τους 10 ορούς, παρακαλούμε να δηλώσετε ένα έγκυρο e-mail έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Vichy Idealia Life Serum (37 euro)

Vichy Idealia Life Serum (37 euro)

Παρακαλούμε να αφήσετε το σχόλιο σας έως την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013, τα μεσάνυχτα και οι νικήτριες της Idealia Life Serum θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του That’s Life.

Θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας και παράλληλα να σβήσουμε τα ορατά αποτυπώματα του καθημερινού τρόπου ζωής από την επιδερμίδα σας!