«Από τα Gucci στο Ταγάρι» ή αλλιώς ένας σύγχρονος, αγχολυτικός οδηγός επιβίωσης.

Η Ιόλη, μια φαινομενικά εύθραυστη αλλά κατά βάθος δυνατή γυναίκα, αγωνίζεται να βρει τις ισορροπίες της, την εσωτερική της γαλήνη και τη χαμένη αισιοδοξία. Αυτοσαρκάζεται, διακωμωδεί, απομυθοποιεί, αλλά μέσα από όλη αυτή τη διαδρομή, θα κάνει τον εσωτερικό της απολογισμό, στην πιο αστεία του εκδοχή. Αλλάζει ιδέες, αναθεωρεί αντιλήψεις του παρελθόντος και προχωράει μπροστά, κρατώντας μόνο τις ουσιαστικές αξίες της ζωής. Με άλλα λόγια… Από τα Gucci στο ταγάρι.

Η Ιόλη είναι μια απ’ όλες μας και λίγο απ’ όλες μας. Είμαστε εμείς!

Το πρώτο της βιβλίο η Ισμήνη Μπάρακλη διηγείται μια ιστορία αγάπης, εσωτερικών αναζητήσεων και εξωτερικών αλλαγών.

Το μυθιστόρημα «Από τα Gucci στο Ταγάρι» είναι ένα από τα βιβλία που θα μπουν στη βαλίτσα των διακοπών μας γι’αυτό και εξασφαλίσαμε τρία αντίτυπα από τις Εκδόσεις Μίνωα, για να τα κάνουμε δώρο σε τρεις αναγνώστριες μας.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε  Like τόσο στη σελίδα μας στο Facebook και όσο και στο post του συγκεκριμένου διαγωνισμού που θα βρείτε εκεί. Ο διαγωνισμός διαρκεί ως την Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013, τα μεσάνυχτα και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013 έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του That’s Life.

Book lovers, ο νέος μας διαγωνισμός μόλις ξεκίνησε!

2 Σχόλια