Αντιγήρανση; Λάμψη; Κούραση; Δυσχρωμίες; Όλα αποτελούν προβλήματα της επιδερμίδας που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε μέσω των εξειδικευμένων προϊόντων φροντίδας προσώπου που χρησιμοποιούμε. Πόσο όμως μπορούν να επιδράσουν αν η επιδερμίδα δεν είναι ενυδατωμένη…

Η Vichy με τη σειρά προϊόντων Aqualia Thermal μας φέρνει…”back to basics”, δηλαδή πίσω στη σημασία της ενυδάτωσης.

Έτσι, την προηγούμενη Παρασκευή βρέθηκα στο Asian Spa City Retreat για να ζήσω την εμπειρία #AqualoveWorkshop από την Aqualia Thermal και να σας τη μεταφέρω. Στην αρχή είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τους ανθρώπους της Vichy για την ανάγκη της δυναμικής ενυδάτωσης, μια διαδικασία που είναι το Α και το Ω για την επιδερμίδα που συχνά αμελούμε. Για να γίνω πιο κατανοητή αξίζει μόνο να αναφέρω πως η “χαμένη φρεσκάδα” που διαπιστώνουν οι περισσότερες γυναίκες (ακόμα και σε νεαρή ηλικία στην επιδερμίδα τους) οφείλεται στην κακή κυκλοφορία του νερού.

Έπειτα ήρθε η στιγμή για το #AqualoveWorkshop. Πρώτα,  έγινε αξιολόγηση της επιδερμίδας μου-Skin consultant analysis και βάσει των αποτελεσμάτων αποφασίστηκε η διαδικασία δυναμικής ενυδάτωσης που ήταν κατάλληλη για τις ανάγκες της επιδερμίδας που περιελάμβανε: Peeling, Vichy Thermal Water Spa treatment, Mask with Aqualia Night Spa, Relaxing Facial Massage και Personal face care consulting που ολοκληρώθηκε με την εφαρμογή της Aqualia Thermal της VichyIMG_3537 IMG_3545

Η Vichy στοχεύει σε μια όμορφη επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα κάθε στιγμή της ημέρας και έτσι ανέπτυξε την Aqualia Thermal που συνδυάζει το Ιαματικό Νερό της Vichy με 3 ενεργά σάκχαρα δεσμεύοντας το νερό και συγκρατώντας το στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή του στο εσωτερικό της. Το αποτέλεσμα;

  •       24ώρη ενυδάτωση
  •       Ελαστικότητα
  •       Λείανση των γραμμών αφυδάτωσης
  •       Λάμψη

Η σειρά Aqualia Thermal περιλαμβάνει την κρέμα ημέρας, νύχτας (με την πιο ελαφριά υφή που μπορείτε να φανταστείτε), ένα ισχυρό serum με μια υφή νέας γενιάς που γίνεται άμεσα ρευστή μόλις εφαρμόζεται στην επιδερμίδα, κρέμα ματιών, και το “θαυματουργό” ιαματικό νερό της Vichy σε μορφή spray. (μπορείτε να γείρετε ελαφρά το κεφάλι προς τα πίσω και να ψεκάσετε το νερό τοποθετώντας την αντλία κάτω από το πηγούνι σας. Θα νιώσετε πως βρέχει ιαματικό νερό στο πρόσωπο σας!)

Vichy Aqualia Thermal Serum & Κρέμα Ημέρας

Vichy Aqualia Thermal Serum & Κρέμα Ημέρας

Η εμπειρία του #AqualoveWorkshop ολοκληρώθηκε με μερικές ασκήσεις face yoga για τόνωση των μυών του προσώπου (τόνωση που δρα συνεργιστικά με τα προϊόντα φροντίδας).

Εντέλει, ήταν μια απολαυστικά χαλαρωτική εμπειρία και τα πρώτα σχόλια που έλαβα όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία ήταν πόσο φρέσκια φαινόμουν. Το βασικό όμως ήταν ότι ένιωθα φρέσκια δίχως να κοιταχτώ στον καθρέφτη.

Επειδή θα θέλαμε να ζήσει και μια αναγνώστρια μας την εμπειρία του Spa προσώπου (και να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις της) εξασφαλίσαμε μία 45λεπτη συνεδρία δυναμικής ενυδάτωσης με την Aqualia Thermal προσφορά της Vichy.

Η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί στο  Asian Spa City Retreat την Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 (σκέφτεστε καλύτερο τρόπο να κλείσει η εβδομάδα;)

Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook και να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το συγκεκριμένο άρθρο Η νικήτρια θα προκύψει έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του That’s Life.

Ο διαγωνισμός διαρκεί ως την Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, στις 3:00 μ.μ. και η νικήτρια θα ανακοινωθεί μέσα στην ίδια μέρα.

Παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή μόνο οι αναγνώστριες που θα μπορέσουν να βρεθούν την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στο Asian Spa City Retreat (Καποδιστρίου 42, Φιλοθέη) για να απολαύσουν το spa προσώπου.

Καλή επιτυχία!

Όροι Συμμετοχής