Καλοκαίρι, ζέστη, θάλασσα, μπικίνι…αποτρίχωση! Ναι, το αγαπημένο καλοκαίρι ο “πονοκέφαλος” της αποτρίχωσης γίνεται πιο έντονος λόγω της έκθεσης του σώματος στην παραλία. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της ιδανικής αποτριχωτικής μεθόδου;

  • Μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος
  • Αφαίρεση και της πιο μικρής τρίχας
  • Ανώδυνη

Η Deluxe συσκευή αποτρίχωσης & ξυριστική μηχανή EP 7020 -δύο σε ένα- της Remington, είναι εργονομικά σχεδιασμένη για να γλιστρά πάνω στο δέρμα και να προσφέρει αποτελέσματα που διαρκούν και συγκεκριμένα :

– Αφαιρεί και τις πιο μικρές τρίχες – 0.5mm

– Εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος που φθάνει μέχρι και τις 4 εβδομάδες

– Διαθέτει τεχνολογία με 40 τσιμπιδάκια που δε γλιστρούν

– Διαθέτει σύστημα massage με Aloe Vera για πιο άνετη αποτρίχωση

– Διαθέτει επιπλέον κεφαλή για λεπτομέρειες και σύστημα που εφαρμόζει στις καμπύλες του σώματος

EP7020 Smooth & Silky 4 in 1 Epilator

EP7020
Smooth & Silky 4 in 1 Epilator

Τα ίδια χαρακτηριστικά ισχύουν και για τη συσκευή αποτρίχωσης EP 7010 της Remington. Απλή και αποτελεσματική, αυτή η συμπαγής συσκευή αποτρίχωσης δίνει κορυφαία απόδοση. 40 τσιμπιδάκια γλιστρούν πάνω στο δέρμα για αποτέλεσμα χωρίς τρίχες στη στιγμή.

EP7010 Smooth & Silky Epilator

EP7010
Smooth & Silky Epilator

To That’s Life θα δώσει την ευκαιρία σε 2 τυχερές αναγνώστριες να κερδίσουν τις δύο αυτές συσκευές αποτρίχωσης προσφορά της Remington και να βγουν πιο ξέγνοιαστες από ποτέ στην παραλία.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να είστε ο ένας από τους δύο νικητές, θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook και να αφήσετε ένα σχόλιο σας κάτω από το συγκεκριμένο άρθρο. Η νικήτρια θα προκύψει έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του That’s Life. Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα, 14 Ιουλίου τα μεσάνυχτα. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014 μέσα από ξεχωριστό post.

Όροι Συμμετοχής