Έχουμε πραγματικά αγαπήσει τα συμπληρώματα διατροφής της Terranova που μας δίνουν πολύτιμη βοήθεια στους σύγχρονους ρυθμούς της καθημερινότητας γι’αυτό και ο νέος μας διαγωνισμός δίνει για δώρο 2 συμπληρώματα διατροφής Green Purity της Terranova.

To Terranova Green Purity περιέχει μια μοναδική σύνθεση 100% φυσική χωρίς πρόσθετα, που αποτοξινώνει όλα τα όργανα του σώματος (επιδερμίδα, λεμφικό σύστημα, νεφρά, συκώτι, έντερο, αίμα), χωρίς να προκαλεί απώλεια θρεπτικών συστατικών, όπως συνήθως συμβαίνει με άλλα αποτοξινωτικά σκευάσματα.  Περιέχει ένα εντυπωσιακά πλούσιο μείγμα βοτάνων: φύλλα πικραλίδας, νεροκάρδαμο, φύλλα αγκινάρας, σγουρό λάχανο kale, φύλλα μαϊντανού, χυμό και φύλλα παντζαριού, φύλλα τσουκνίδας, ρίζα άρκτιου, ρίζα κουρκουμά, φύλλα κόριανδρου, χυμό βλαστών σταριού. Όλα αυτά τα βότανα είναι ολόκληρα (και όχι εκχυλίσματα) αποξηραμένα με τη φυσική μέθοδο της ψυχρής ξήρανσης, που διαφυλάσσει σχεδόν αναλλοίωτες τις ευεργετικές τους ιδιότητες, όπως ήταν φρέσκα.terranova-green-purity

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να είστε ο ένας από τους 2 νικητές που θα πάρουν δώρο από 1 Terranova Green Purity θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook & Public Share την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εκεί.

Ο διαγωνισμός ισχύει ως την Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015, τα μεσάνυχτα και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015.

Ευχαριστούμε τα sites kerdiseto.grnethall.gr, saveandwin.gr, diagonismos.grtixerakias.com,mydiagonismoi.gr για την προβολή του διαγωνισμού

Όροι Συμμετοχής