Ο νέος μας διαγωνισμός θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους αφού προσφέρει ως δώρο 5 Blu-ray & 5 DVD της ταινίας “Τζάστιν & οι Γενναίοι Ιππότες”.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η ταινία κινουμένων σχεδίων με παραγωγό τον Antonio Banderas είναι μια ευφάνταστη ιστορία για τη φιλία, την τιμή και το θάρρος. Ένα συναρπαστικό θέαμα για όλη την οικογένεια με πολλούς, διασκεδαστικούς χαρακτήρες, έντονη δράση και περιπέτεια. Ο Τζάστιν ζει σε ένα βασίλειο, όπου κυριαρχούν οι γραφιάδες, ενώ οι ιππότες έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Το όνειρό του, όμως, είναι να γίνει ιππότης, όπως ο παππούς του, ενώ ο πατέρας του, σύμβουλος της βασίλισσας, τον φαντάζεται δικηγόρο. Μετά από την επίσκεψή του, όμως, στη γιαγιά του, ο Τζάστιν εγκαταλείπει το σπίτι του και ρίχνεται στην περιπέτεια. Σύμμαχοι του θα είναι η Ταλία, ένα δυναμικό και ανεξάρτητο κορίτσι, ένας παράξενος μάγος, ο Μελκιάδης, ο γόης Σερ Κλόρεξ,  καθώς και τρεις καλόγεροι που θα γίνουν οι μέντορες του. Κι ενώ ο Τζάστιν εκπαιδεύεται για ιππότης, συναντά την υπέρτατη πρόκληση στο πρόσωπο του πρώην βασιλιά, Σερ Εράκλιο που εκστρατεύει ενάντια στο βασίλειο με τον στρατό του.

ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ME TIΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ: ANTONIO BANDERAS, RUPERT EVERETT, SAOIRSE RONAN, OLIVIA WILLIAMS, ALFRED MOLINA, JULIE WALTERS

ΣΤΗΝ METAΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΚΑΝΑ, ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΥΣΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥ

Για να είστε ένας από τους 1ο τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν από ένα DVD ή Blu-ray της ταινίας θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook και να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το συγκεκριμένο άρθρο. Οι νικητές θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του That’s Life.

Ο διαγωνισμός διαρκεί ως την Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, τα μεσάνυχτα και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου μέσα από ξεχωριστό post.

Όροι Συμμετοχής