Έχουμε συνδυάσει τα Χριστούγεννα με το κόκκινο χρώμα και ειδικά φέτος το κόκκινο, που κυριάρχησε στα fashion shows μεγάλων οίκων μόδας για τη χειμερινή περίοδο 2014-15, έγινε η must-have απόχρωση των χειλιών.

Την “επίθεση” του ματ, έντονου κόκκινου κραγιόν τη χρωστάμε στη συλλογή Exclusive REDS που λάνσαρε το Φθινόπωρο του 2014 η L’Oreal Paris.

H Blake Lively ποζάρει με τη Laetitia Casta για τη συλλογή Exclusive Reds

H Blake Lively ποζάρει με τη Laetitia Casta για τη συλλογή Exclusive Reds

Δέκα αποχρώσεις, όσες και οι σύγχρονες μούσες της L’Oreal Paris, αλλά εμείς έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία σε μία: τη Blake Lively η οποία λανσάρει μια all time classic απόχρωση του κόκκινου κραγιόν.

Exclusive Reds - Blake Lively shade

Exclusive Reds – Blake Lively shade

Κι επειδή αγαπάμε τους κλασικούς συνδυασμούς, μπορείτε να φανταστείτε κάτι καλύτερο από το συνδυασμό κόκκινο κραγιόν με κόκκινο βερνίκι νυχιών;

Ναι, το συνδυασμό κόκκινου κραγιόν με το νέο ημιμόνιμο Infaillible βερνίκι νυχιών της L’Oreal Paris σε κόκκινη απόχρωση, που σου κάνουμε δώρο!

Red Infallible βερνίκι νυχιών

Red Infaillible βερνίκι νυχιών

 

Τι πρέπει να ξέρεις για την τελευταία άφιξη της L’Oreal Paris, το Infaillible βερνίκι νυχιών: Πως είναι το πρώτο ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών με αποτέλεσμα gel και διάρκεια 12 ημερών!

Χρειάζονται μόνο 2 βήματα για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα!

1 Περνάς το βερνίκι σε δύο στρώσεις και περιμένεις 30 δευτερόλεπτα για να στεγνώσει

2 Περνάς το top coat που βρίσκεται στην άλλη άκρη της συσκευασίας.

Το That’s Life εξασφάλισε από ένα σετ με ένα κραγιόν Exclusive Reds και ένα βερνίκι νυχιών Infaillible σε κόκκινη απόχρωση, για 5 τυχερές αναγνώστριες μας, προσφορά της L’Oreal Paris.loreal640x360

Για να μπορέσεις να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνεις Like στη σελίδα του That’Life στο Facebook και Share τη φωτογραφία με τα Red set που θα βρεις εκεί.

Ο διαγωνισμός ισχύει ως την Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα και οι νικήτριες θα ανακοινωθούν την Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014.

Όροι Συμμετοχής

Αυτές οι Γιορτές θα έχουν κόκκινο χρώμα με διάρκεια!

Ευχαριστούμε τα sites Kerdise-to, Nethall, Saveandwin, Diagonismos, Tixerakias και MyDiagonismoi για την προβολή