Σε περίπτωση που δεν έχεις μάθει ακόμα για τη δίαιτα των 2 ημερών, σε συμβουλεύουμε να κάνεις κλικ εδώ  γιατί έτσι θα ανακαλύψεις τι είναι η μέθοδος 5:2, γιατί διαφέρει από όλες τις άλλες, και πως θα την εφαρμόσεις χωρίς δυσκολία χάρη στο Lanes Kcaligram 5:2.

Επειδή πιστεύουμε πολύ στη συγκεκριμένη μέθοδο, δοκιμάσαμε την αποτελεσματικότητα του Lanes Kcaligram 5:2, που χάρη στη γλυκομαννάνη konjak μία διαλυτή φυτική ίνα η οποία μειώνει το αίσθημα της πείνας βοηθά στην πιστή εφαρμογή της δίαιτας 5:2, βρήκαμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμασταν – από ανάλυση της δίαιτας των 2 ημερών, tips αλλά και προτάσεις μενού – στο παγκόσμιο best seller βιβλίο «Δίαιτα κάθε μέρα; Όχι, ευχαριστώ» των Δρ. Μάικλ Μόσλεϊ και Μίμι Σπένσερ (Εκδόσεις Μίνωας) και αποφασίσαμε να κάνουμε δώρο σε 5 τυχερούς αναγνώστες μας από 1 σετ που θα περιλαμβάνει δύο προϊόντα Lanes Kcaligram 5:2 και ένα αντίτυπο του βιβλίου βιβλίο «Δίαιτα κάθε μέρα; Όχι, ευχαριστώ». Ένα δώρο για εσάς για αγωγή 10 εβδομάδων!lanes

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα του Thats Life στο Facebook και Share το post του διαγωνισμού που θα βρείτε εκεί.

Ο διαγωνισμός ισχύει ως την Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015, τα μεσάνυχτα και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015.

Μετά από αυτό το διαγωνισμό, ποιος θα συνεχίσει να κάνει δίαιτα κάθε μέρα;

Όροι Συμμετοχής

Ευχαριστούμε τα sites kerdiseto.grnethall.gr, saveandwin.gr, diagonismos.grtixerakias.com,mydiagonismoi.gr για την προβολή του διαγωνισμού

35 Σχόλια