Οι Εκδόσεις Πάπυρος και το That’s Life κάνουν δώρο σε 5 αναγνώστες από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Μανωλάκης…αυτό είναι μια άλλη ιστορία” της Μελίνας Λεγάκη και εικονογράφηση της Χαράς Μαραντίδου.

Ο Μανωλάκης δεν είναι κάποιος εξωπραγματικός ήρωας που ζει σε άλλους κόσμους και άλλες διαστάσεις· είναι το αγόρι της διπλανής πόρτας, ένας μικρός Αθηναίος με σάρκα και οστά. Η Μελίνα Λεγάκη πλάθει τον Μανωλάκη με γλώσσα ζωντανή, γεμάτη χιούμορ, με μια αφήγηση αβίαστη, που θα παρασύρει τα παιδιά. Οι μικροί αναγνώστες από 8 έως 13 ετώνθα ανακαλύψουν στις σελίδες του βιβλίου έναν καινούριο φίλο, που μοιράζεται πολλά κοινά μαζί τους, και θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Τα μικρότερα παιδιά θα απολαύσουν την αφήγηση ενός μεγαλύτερου αναγνώστη. Όμως και οι μεγαλύτεροι αναγνώστες, επειδή όλοι μέσα μας κρύβουμε εκείνο το μικρό παιδί του παρελθόντος, θα διασκεδάσουν με τις περιπέτειες αυτού του τόσο χαριτωμένου αγοριού.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε  Like τόσο στη σελίδα μας στο Facebook και όσο και στο post του συγκεκριμένου διαγωνισμού που θα βρείτε εκεί. Ο διαγωνισμός διαρκεί ως την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013, τα μεσάνυχτα και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του That’s Life.

Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τον “Μανωλάκη”

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

12 Σχόλια