Δες την επιδερμίδα σου να αλλάζει σαν να έκανες μόλις Botox!

To Fillast In Depth Revitalizer είναι ένα καινοτόμο αντιρυτιδικό serum προσώπου με ακετυλο εξαπεπτίδιο-8 που μειώνει άμεσα τις βαθιές ρυτίδες και γραμμές έκφρασης. Χάρη στην ακετυλογλυκοζαμίνη που περιέχει ενεργοποιεί την παραγωγή και αναστέλλει την αποδόμηση του υαλουρονικού οξέος, ενώ ο καινοτόμος συνδυασμός 3 διαφορετικών μοριακών βαρών υαλουρονικού οξέος ενυδατώνει σε βάθος.

Δέκα τυχεροί αναγνώστες του That’s Life θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από μία συσκευασία Fillast In Depth Revitalizer Serum με τις πρακτικές επανασφραγιζόμενες αμπούλες (5x 2ml/συνολική αξία δώρων: 390 ευρώ).

Για να λάβετε μέρος στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook και να αφήσετε το σχόλιο σας κάτω από το συγκεκριμένο post.Προσοχή, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει να κάνετε και τα δύο.

Ο διαγωνισμός ισχύει ως τη Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014, τα μεσάνυχτα και θα ανακοινωθούν τη Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014 σε ξεχωριστό post, έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του That’s Life.

Καλή επιτυχία

Όροι Συμμετοχής

127 Σχόλια

  1. ΑΣΠΑ

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

  2. Γεωργία

    Ευχαριστούμε πολύ ωραία τα δώρα.Καλή Χρονιά εύχομαι!

  3. zoi V. Zoitsa

    τέλειοοοοοοοο! δώρο για τη μαμά! καλή χρονιά με υγεία!