Το ήξερες πως το φριζάρισμα των μαλλιών σου οφείλεται και στο σκληρό βούρτσισμα; Και θα μου πεις, τι να κάνεις αν τα μαλλιά σου δεν ξεμπερδεύονται εύκολα παρόλο που δεν παραλείπεις να χρησιμοποιείς μαλακτική και μάσκα μαλλιών;brushing-hair

Προτού αλλάξεις για ακόμα μία φορά το conditioner σου, δοκίμασε να αντικαταστήσεις τη βούρτσα των μαλλιών σου με την Dessata Μini. Η συγκεκριμένη βούρτσα έχει κερδίσει φανατικούς καταναλωτές σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα για έναν πολύ απλό λόγο: ξεμπερδεύει τα ακόμα και τα πιο απαιτητικά μαλλιά, γρήγορα, εύκολα και ανώδυνα.

Mini Dessata σε απόχρωση Lime

Mini Dessata σε απόχρωση Lime

Σε τι διαφέρει η Dessata Mini από τις βούρτσες που είχες δοκιμάσει μέχρι σήμερα; Η καινοτομία της βασίζεται στα 440 ελαστικά δοντάκια τριών διαφορετικών μηκών που διεισδύουν ανάμεσα στα μαλλιά ακόμα και όταν είναι βρεγμένα, χωρίς να τα τραβάνε ή να σπάνε την τρίχα. Παράλληλα, διαθέτει ένα εργονομικό design πoυ ακολουθεί τη φυσική καμπυλότητα του κεφαλιού έτσι ώστε να χτενίζετε τα μαλλιά σας εύκολα, ενώ δεν προκαλεί στατικό ηλεκτρισμό χαρίζοντας απαλά και λαμπερά μαλλιά.

Έχει το ιδανικό μέγεθος για να μπορεί κανείς να την έχει παντού μαζί του: στην τσάντα, στο γυμναστήριο, στο αυτοκίνητο, στην παραλία, στις διακοπές…

Το ειδικό καπάκι προστατεύει τα δοντάκια της από τη σκόνη ενώ συγκρατεί τις τρίχες.

Είναι ιδανική λύση και για τα μικρά παιδιά καθώς λόγω του ειδικού μεγέθους της εφαρμόζει καλύτερα στις μικρές παλάμες τους, κάνοντας το χτένισμα παιχνίδι!

Θα τις βρείτε στα φαρμακεία, σε μια μοναδική ποικιλία trendy συνδυασμών χρωμάτων για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει.

Το Thats Life θα ήθελα να δώσει την ευκαιρία σε 5 τυχερές αναγνώστριες να δοκιμάσουν τη βούρτσα Dessata Μini,προσφορά της εταιρείας Κώστας Α. Παπαέλληνας.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook και να αφήσετε ένα σχόλιο σας κάτω από το συγκεκριμένο άρθρο. Οι νικητές θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του That’s Life.

Ο διαγωνισμός διαρκεί ως την Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου, τα μεσάνυχτα και οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου, μέσα από ξεχωριστό post.