«Η ζωή δεν πηγαίνει πάντα όπως θέλεις. Αλλά ήρθες εδώ για να γίνεις πυροσβέστης. Αν τα παρατήσεις σήμερα, σκέψου τις ζωές που δεν θα σώσεις αύριο» Αρχηγός Μπλέιντ

Μετά την έξοδο της πρώτης επιτυχημένης ταινίας “Αεροπλάνα”, η Disney μας απογειώνει για ακόμη μια φορά, με το sequel “Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες”.  Αυτή τη φορά, ο αξιαγάπητος Ντάστι, από πρωταθλητής εναέριων αγώνων καλείται να αναλάβει δράση ως ιπτάμενος πυροσβέστης σε μια καταπληκτική ιστορία που αναδεικνύει το θάρρος του και το γεγονός ότι είναι γεννημένος αγωνιστής. Γεμάτο αστείους διαλόγους και ξεκαρδιστικές ατάκες, το δεύτερο μέρος της φημολογούμενης εναέριας τριλογίας, είναι μια απολαυστική, καταιγιστική, εντυπωσιακή περιπέτεια για όλη την οικογένεια. Planes 2 DVD Packshot

Αν ο Ντάστι και όλοι οι φανταστικοί χαρακτήρες που τον πλαισιώνουν είναι οι αγαπημένοι του παιδιού σας τότε δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο νέο μας διαγωνισμό με δώρο 10 τετράδια με σκληρό εξώφυλλο με θέμα από την ταινία “Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες” (Planes 2: Fire and Rescue)

Για να είστε ο ένας από τους 10 τυχερούς νικητές αρκεί να κάνετε Like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook και να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το συγκεκριμένο άρθρο. Οι νικητές θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του That’s Life.

Ο διαγωνισμός διαρκεί ως την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου, τα μεσάνυχτα, θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου μέσα από ξεχωριστό post.

Καλή επιτυχία!

Όροι Συμμετοχής