Ο τρίτος κύκλος της σειράς «Revenge» προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 21:50, αποκλειστικά στο FOX Life! Αν δεν το έχετε ήδη δει, απλώς χάνετε! Αν πάλι ανήκετε στους φανατικούς της σειράς τότε δεν μπορεί να μην έχετε παρατηρήσει – ανάμεσα στις γεμάτες σασπένς, συγκίνηση αλλά και έρωτα σκηνές – το στυλ όλων των πρωταγωνιστών και κυρίως των δύο κεντρικών ηρώων της Victoria Grayson και Emily Thorne.

Οι πρωταγωνίστριες του Revenge, Emily Thorne & Victoria Grayson

Οι πρωταγωνίστριες του Revenge, Emily Thorne & Victoria Grayson

Το στυλ των δύο θανάσιμων εχθρών έχουμε ήδη αναλύσει στο That’s Life αλλά υπάρχει ένα μυστικό του revenge style που δεν έχουμε μοιραστεί – ακόμα – μαζί σας…

Κόκκινο είναι το χρώμα της εκδίκησης και επειδή η συγκεκριμένη «εκδίκηση» είναι γυναικεία υπόθεση, οι γυναίκες, ως γνωστόν, λατρεύουν τα κοσμήματα. Έτσι, εξασφαλίσαμε για τις αναγνώστριες του That’s Life 6 μοναδικά, χειροποίητα βραχιόλια με κόκκινο νήμα που στην ταυτότητα του έχει χαραχτεί η λέξη Revenge με το έμβλημα του σήριαλ, το σύμβολο του απείρου (8), δημιούργημα του 3rd Floor.

Revenge Bracelet

Revenge Bracelet

Για να λάβετε μέρος στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook και να αφήσετε το σχόλιο σας κάτω από το συγκεκριμένο post.

Προσοχή, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει να κάνετε και τα δύο.

Ο διαγωνισμός ισχύει ως την Παρασκευή 31/01 στις 14:00. Οι νικητές, μετά από κλήρωση, θα ανακοινωθούν στις 15:00 μέσα από ξεχωριστό post.

Πάρτε την εκδίκηση σας με στυλ!

Όροι Συμμετοχής

164 Σχόλια

  1. Penny

    καταπληκτική σειρά!!! Και ΛΑΤΡΕΥΩ αυτά τα βραχιολάκια, είναι μοναδικά!!!