Το συνένζυμο Q10 (CoQ10) είναι μια λιπιδική δομή με δραστηριότητα βιταμίνης. Παρόλο που παράγεται στο ανθρώπινο σώμα, η παραγωγή του μειώνεται με την ηλικία. Το Q10 βελτιώνει την υγεία της καρδιάς, τις περιοδοντικές παθήσεις, ενώ παράλληλα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, την αντιγήρανση, την απώλεια βάρους και την ενέργεια του οργανισμού. Όταν το συνένζυμο Q 10 συνδυαστεί με το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων Magnifood με ιπποφαές, ακάι μπέρρυ, αγκινάρα και φλοιό ρυζιού, τότε έχουμε ένα πραγματικά παντοδύναμο συμπλήρωμα διατροφής.

Τα φυσικά έλαια που περιέχονται στο Magnifood CoQ10 Complex, μεγιστοποιούν την απορρόφηση, τη βιοδιαθεσιμότητα, τη δράση και τη σταθερότητα του συνένζυμου Q10. Επιπρόσθετα εφοδιάζει τον οργανισμό με όλα τα οφέλη των φυσικών βιταμινών, μετάλλων, ένζυμων και συστατικών για μέγιστη απόδοση. 100% φυσικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά, το Magnifood CoQ10, είναι ιδανικό και για vegetarians και vegans.

Το That’s Life δίνει τη δυνατότητα σε 5 τυχερούς αναγνώστες του να κερδίσουν από ένα Magnifood CoQ10 Complex προσφορά της Terranova. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook και share το post που θα βρείτε εκεί.

Ο διαγωνισμός ισχύει ως την Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015, τα μεσάνυχτα και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015, μέσα από ξεχωριστή δημοσίευση.

Όροι Συμμετοχής

Ευχαριστούμε τα sites kerdiseto.grnethall.gr, saveandwin.gr, diagonismos.grtixerakias.com, mydiagonismoi.gr για την προβολή του διαγωνισμού