Τι θα θέλατε να έχετε μαζί σας σε ένα έρημο νησί; Σίγουρα προϊόντα προσωπικής φροντίδας και δωρεάν χρόνο ομιλίας στο κινητό σας. Το WIND F2G σε συνεργασία με την Johnson & Johnson διαμόρφωσε ένα πακέτο που περιλαμβάνει όλα τα “απαραίτητα” αγαθά και υπηρεσίες για τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές…και το That’s Life εξασφάλισε 10 από αυτά τα must have σετ για τους αναγνώστες του.

Κάθε σετ περιλαμβάνει σαμπουάν, αφρόλουτρο Le Petit Marseillais και ένα διάλυμα στοματικής υγιεινής Listerine Total Care και κάθε προϊόν συνοδεύεται από δωρεάν χρόνο ομιλίας 100’.*

Βρείτε τον τυχερό κωδικό στις συσκευασίες Listerine & Le Petit Marseillais, στείλτε τον με SMS στο 54900 και κερδίστε στη στιγμή 100’ δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλους από τη WIND.

Για να είστε ένας από τους 10 τυχερούς που θα λάβουν τα εν λόγω σετ θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα του WIND F2G στο Facebook, κάνετε Like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook και να αφήσετε ένα σχόλιο σας κάτω από το συγκεκριμένο άρθρο. Λόγω μεγάλης συμμετοχής, ο διαγωνισμός παρατείνεται ως την Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014.

Τα ονόματα των νικητών θα προκύψουν από κλήρωση και θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 μέσα από ξεχωριστό post.

Όροι Συμμετοχής

*Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας 100’ μπορεί να καταναλωθεί εντός 15 ημερών από την ενεργοποίηση της προσφοράς