Τα νέα Grills Μείωσης Λίπους της Russell Hobbs σας επιτρέπουν να αφαιρέσετε έως και 42% του λίπους από τα τρόφιμα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν όλη την γεύσητους. Βρείτε τη φόρμα σας με τον πιο απλό τρόπο. «USE IT & LOSE IT». Tόσοαπλό

Χρησιμοποιώντας την εμπειρία της και κατασκευάζοντας αυτά τα ευέλικτα Grills, η Russell Hobbs, κάνει το μαγείρεμα να μοιάζει με παιχνίδι. Φανταστικό μαγείρεμα και αφαίρεση του λίπους από το κρέας, τις μπριζόλες, το κοτόπουλο, το κεμπάπ, το μπέικον. Τα νέα Grills της Russell Hobbs είναι επίσης εξαιρετικά για τα λαχανικά ,τα ψάρια, το τόφου, το ψήσιμο του ψωμιού κ.α. Με μία απλή αλλά μοναδική καινοτομία, οι διπλές πλάκες μαγειρεύουν το φαγητό σας στο μισό χρόνο, ενώ οι ραβδώσεις στις πλάκες και η ειδική κλίση τους απομακρύνουν το λίπος και όλες τις λιπαρές ουσίες από ό,τι μαγειρεύετε. 18870-56-VISUAL-3D_package

Τα Grills κατασκευάζονται με προδιαγραφές που ενισχύουν την εύκολη χρήση τους. Ειδικοί μεντεσέδες προσαρμόζονται αυτόματα στο μέγεθος του φαγητού σας με αποτέλεσμα να μπορείτε να μαγειρέψετε μία φέτα μπέικον το ίδιο εύκολα με μία ζουμερή μπριζόλα. Οι συσκευές διαθέτουν επιλογή ρύθμισης της γωνίας κλίσης, προκειμένου είτε να απομακρυνθεί το λίπος των τροφών από τις σχάρες μαγειρέματος είτε να επιλέξετε το επίπεδο μαγείρεμα για το ψήσιμο των σάντουιτς ή του πανίνι. Διαθέτουν αντικολλητικές πλάκες ψησίματος ώστε να μην χρειάζεται να προσθέτετε βούτυρο ή λάδι.

Κι αν κάνετε μια «βόλτα» από τη στήλη της Μαγειρικής του Thats Life θα ανακαλύψετε πολλές υπέροχες συνταγές με ελάχιστες θερμίδες που μπορείτε να ετοιμάσετε χρησιμοποιώντας τη συσκευή Grill της Russell Hobbs.

Επειδή η υγιεινή διατροφή είναι υπόθεση όλης της οικογένειας, το Thats Life σας κάνει δώρο μια συσκευή Family Health Grill που μαγειρεύει έως πέντε μερίδες φαγητού, προσφορά της εταιρείας ‘ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ ΑΕ’.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook και share το post του συγκεκριμένου διαγωνισμού που θα βρείτε εκεί. Ο διαγωνισμός διαρκεί ως την Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013, τα μεσάνυχτα και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του That’s Life.

Ετοιμαστείτε για υγιεινή αλλά νόστιμη διατροφή μετά τις διακοπές με την κατάλληλη συσκευή!

Όροι συμμετοχής