Γίνε εσύ η τυχερή που θα κερδίσει το Vineyard Peach Body Butter της The Body Shop

H The Body Shop και το That’s Life χαρίζουν σε 12 τυχερές από 1 Body Butter της ειδικής σειράς Vineyard Peach.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα και κέρδισε τα!!!

Ο παράδεισος της μεσογειακής φύσης ενσωματωμένος σε μια ειδική σειρά περιποίησης σώματος! Με κύριο συστατικό τα ροδάκινα Vineyard Peach, η The Body Shop δημιουργεί μια σειρά προϊόντων που προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση που ξεδιψά πραγματικά την επιδερμίδα.Τα ροδάκινα Vineyard Peach μεγαλώνουν δίπλα σε αμπελώνες με πλούσιο υπέδαφος κι έτσι παράγονται τα πιο ζουμερά ροδάκινα που μπορεί να φανταστεί κανείς! Ο συνδυασμός του έντονου αρώματος των ροδάκινων και του πολύτιμου έλαιου που βρίσκεται στον πυρήνα του φρούτου, χαρίζουν στο σώμα βελούδινη απαλότητα. Μια εξαιρετική τροφή για όλες τις αισθήσεις!

Το Vineyard Peach Body Butter προσφέρει 24ωρη βαθιά ενυδάτωση και βελούδινη απαλότητα ενώ το σώμα σας μοσχοβολά με το μεθυστικό άρωμα των ροδάκινων Vineyard Peach.

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν τα προϊόντα Vineyard Peach Body Scrub, Shower Gel, Body Lotion.

Μπορείς κι εσύ να γίνεις μία από τις 12 τυχερές που θα κερδίσει ένα Vineyard Peach Body Butter

Κάνε «like» στη σελίδα μας στο Facebook και «share» το συγκεκριμένο post και αυτόματα συμμετέχεις στην κλήρωση.

Προσοχή: για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου, θα πρέπει να κάνεις και τα δύο!

Ο διαγωνισμός διαρκεί έως την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012 τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012, στις 15:00 στα γραφεία μας, Μάγερ 15 10438, Αθήνα.

Χορηγός του διαγωνισμού: The Body Shop Greece

www.facebook.com/thebodyshopgreece

Η σειρά Vineyard Peach περιέχει εννέα διαφορετικά συστατικά από το πρόγραμμα «Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες» σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, επηρεάζει θετικά τη ζωή 300.000 ατόμων και των κοινοτήτων τους κάθε χρόνο.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ