Τα προϊόντα που έρχονται αυτό το χειμώνα στην ΙΚΕΑ, είναι σχεδιασμένα έχοντας στο μυαλό μας τη ζωή στο σπίτι! Παρουσιάζονται έπιπλα, φωτιστικά και άλλα είδη διακόσμησης για όλους τους χώρους του σπιτιού και μας δίνουν ιδέες ανανέωσης!

Η εργασία στο σπίτι είναι πλέον πολύ συνηθισμένο φαινόμενο. Τα έπιπλα γραφείου όμως δείχνουν ξένα και εντελώς απρόσωπα στο οικιακό περιβάλλον. Η ΙΚΕΑ έχει τη λύση: Η νέα καρέκλα FJÄLLBERGET με επίστρωση σημύδας και μάλλινο μαξιλάρι συνδυάζει επαγγελματισμό με οικειότητα και άνεση με εργονομία!

Ο εργασιακός μας χώρος μπορεί να συμπληρωθεί με τη ραφιέρα FJÄLKINGE. Υπόδειγμα minimal σκανδιναβικού σχεδιασμού, με καθαρές, λεπτές γραμμές ξεχωρίζει με την απλότητά της. Με συρτάρια ή χωρίς, η τακτοποίηση θα γίνει εύκολη υπόθεση!

FJÄLLBERGET καρέκλα (159,00€) Και … εργαστείτε αναπαυτικά!

FJÄLLBERGET καρέκλα (159,00€)
Και … εργαστείτε αναπαυτικά!

FJÄLKINGE ραφιέρα Η χαρά των μινιμαλιστών

FJÄLKINGE ραφιέρα
Η χαρά των μινιμαλιστών

Την τελευταία πινελιά στο χώρο μας θα αποτελέσουν τα φωτιστικά. Για ειδικό ή γενικό φωτισμό, κρεμαστά, δαπέδου ή επιτραπέζια.. Η σειρά RANARPμε ρετρό – βιομηχανικό στυλ διαθέτει τρεις τύπους φωτιστικών, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Σειρά RANARP(από 29,99€)/ Φωτιστικά με ρετρό βιομηχανικό στυλ

Σειρά RANARP(από 29,99€)/ Φωτιστικά με ρετρό βιομηχανικό στυλ

Τι θα λέγατε για μια γωνιά χαλάρωσης; Για διάβασμα ή για ξεκούραση, καρέκλα και υποπόδιο VILLSTAD. Με καθαρές γραμμές, λεπτά μεταλλικά πλαίσια και αναπαυτικά μαξιλάρια με διακριτικές καμπύλες, οι καρέκλες αυτές είναι σχεδιασμένες για εσάς!

Relax Lovers?  Καθίστε αναπαυτικά σε μια καρέκλα VILLSTAD!

Relax Lovers?
Καθίστε αναπαυτικά σε μια καρέκλα VILLSTAD!

Και επειδή η ΙΚΕΑ λατρεύει τα παιδιά, φροντίζει να δίνει φρέσκιες ιδέες με τα νέα προϊόντα. Ποιος δεν θα ήθελε να ταξιδεύει σε ένα φανταστικό κόσμο; Δημιουργήστε λοιπόν φρούριο, καταφύγιο, υποβρύχιο ή ό,τι άλλο βάλει το μυαλό σας, τοποθετώντας ουρανό στο κρεβάτι των παιδιών!

Κάθε παιδί θα μπορεί να ταξιδέψει σε έναν φανταστικό κόσμο τοποθετώντας ÖVRE σκελετό & ουρανό κρεβατιού!!! (167,00€ &10,00€ αντίστοιχα)

Κάθε παιδί θα μπορεί να ταξιδέψει σε έναν φανταστικό κόσμο τοποθετώντας ÖVRE σκελετό & ουρανό κρεβατιού!!!
(167,00€ &10,00€ αντίστοιχα)

Smart Product: Συμπληρώστε το χώρο σας με το διασκεδαστικό φωτιστικό FRYEBO LED. Ιδιόμορφος σχεδιασμός που θα κλέψει τις εντυπώσεις! Design και οικονομία συνδυάζονται στο καινοτόμο αυτό φωτιστικό που διαθέτει λαμπτήρες LED. Ο λαμπτήρας LED, καταναλώνει 85% λιγότερη ενέργεια, διαρκεί 20 φορές περισσότερο από έναν συμβατικό και χάρη στις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που διαθέτει το φωτιστικό FRYEBO, μπορεί να μεταφερθεί παντού στο σπίτι, χωρίς καλώδια. Όταν η φωτεινότητά του μειωθεί, απλά συνδέστε το σε μια θύρα USB, με το καλώδιο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία του!

Σε κόκκινο ή λευκό, το φωτιστικό FRYEBOθα κερδίσει τις εντυπώσεις ως προς το design, την οικονομία και την ευκολία μετακίνησής του!  (24,99€/τεμ.)

Σε κόκκινο ή λευκό, το φωτιστικό FRYEBOθα κερδίσει τις εντυπώσεις ως προς το design, την οικονομία και την ευκολία μετακίνησής του! (24,99€/τεμ.)

Σε κόκκινο ή λευκό, το φωτιστικό FRYEBOθα κερδίσει τις εντυπώσεις ως προς το design, την οικονομία και την ευκολία μετακίνησής του!  (24,99€/τεμ.)

Σε κόκκινο ή λευκό, το φωτιστικό FRYEBO θα κερδίσει τις εντυπώσεις ως προς το design, την οικονομία και την ευκολία μετακίνησής του! (24,99€/τεμ.)

Επειδή στο That’s Life πιστεύουμε πως ο φωτισμός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση, ζητήσαμε από την ΙΚΕΑ να μας προσφέρει δύο φωτιστικά FRYEBO που συνδυάζουν design και πρακτικότητα χάρη στους λαμπτήρες LED που διαθέτουν, για να τα κάνουμε δώρο στους αναγνώστες μας και δεν μας χάλασαν το χατίρι!

Για να αναδείξουμε τους 2 νικητές, θα πρέπει πρώτα να κάνετε  Like τόσο στη σελίδα μας στο Facebook και ταυτόχρονα Share στο post του συγκεκριμένου διαγωνισμού που θα βρείτε εκεί. Ο διαγωνισμός διαρκεί ως την Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013, τα μεσάνυχτα και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013 έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του That’s Life.

Όροι Συμμετοχής

Για το ThatsLife

Μαρτίνη Χρύσα

Αρχιτεκτονική & Διακόσμηση