Βόλτα στο κέντρο της πόλης. Είτε πρόκειται για ένα χαλαρό περίπατο με φίλους, είτε για επίσκεψη στα μαγαζιά, το καθημερινό look έχει το δικό του «εξοπλισμό εργασίας» με τα γυαλιά ηλίου και τη μεγάλη πρακτική τσάντα να αποτελούν τα κυρίαρχα «εργαλεία» του.

Γι’αυτό το λόγο βρήκαμε τον εξοπλισμό που αναζητούσαμε στα γυαλιά ηλίου The Glass of Brixton και στις τσάντες της Le Pandorine. Δύο brands που εκφράζουν τη φρεσκάδα, τη στιλιστική προσωπικότητα αλλά και την απόλυτη σχέση ποιότητας-τιμής, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό αξεσουάρ για το καθημερινό look πόλης.

Παναγιώτα Αποστόλου (ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου Αποστόλου) και η Ειρήνη Νόστη (Διευθύντρια Διαφήμισης That's Life)

Παναγιώτα Αποστόλου (ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου Αποστόλου) και η Ειρήνη Νόστη (Διευθύντρια Διαφήμισης That’s Life)

Οι τσάντες της Le Pandorine , όλες από οικολογικό δέρμα ή PVC, έχουν γίνει αντικείμενο λατρείας. Τσάντες σε διάφορες αποχρώσεις και συναρπαστικά σχέδια. Σε κάθε σχέδιο κυριαρχεί μία αληθινή έκρηξη χρωμάτων, έξυπνα slogan και άφθονο χιούμορ. Η νέα κολεξιόν για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2014 αποτελεί μία ζωντανή, πολύχρωμη και πρωτότυπη συλλογή όπου η πρακτικότητα και η θηλυκότητα αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους της.

Η Παναγιώτα Αποστόλου (ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου Αποστόλου για το οποίο θα σας παρουσιάσουμε πολλά νέα σύντομα)

Η Παναγιώτα Αποστόλου (ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου Αποστόλου για το οποίο θα σας παρουσιάσουμε πολλά νέα σύντομα)

Τα γυαλιά The Glass of Brixton ξεκινούν την ιστορία τους από μια πόλη ορόσημο για τους απανταχού ανήσυχους και επαναστατημένους νέους. Από ένα προάστιο του Λονδίνου το Brixton το οποίο εξυμνήθηκε από πασίγνωστους καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι Clash.

Τα γυαλιά The Glass of Brixton είναι εμπνευσμένα από τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και τoν ενθουσιασμό των νέων ανερχόμενων σχεδιαστών. Τα The Glass of Brixton με πολλαπλές αντανακλαστικές επιστρώσεις antiscratch και hydrophobic είναι ιδανικά για να προφέρουν εξαιρετική προστασία στα μάτια σας είτε πρόκειται να φορεθούν στα χιόνια, στη βόλτα ή στην παραλία.

Αν άρεσε και σε εσάς το καθημερινό look που προτείναμε με τσάντες Le Pandorine και γυαλιά ηλίου The Glass of Brixton, θα χαρείτε να μάθετε πως το That’s Life σας κάνει δώρο τις τσάντες που εμφανίζονται στις φωτογραφίες.IMG_8681

Η διαδικασία συμμετοχής για την ανάδειξη των δύο νικητών είναι απλή: θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook και να αφήσετε το σχόλιο σας κάτω από το συγκεκριμένο άρθρο στο site του That’s Life.

Προσοχή, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει να κάνετε και τα δύο.

Ο διαγωνισμός ισχύει ως την Πέμπτη 6 Mαρτίου τα μεσάνυχτα Οι νικητές, μετά από κλήρωση, θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, 7 Μαρτίου μέσα από διαφορετικό post.

Οι φωτογραφίες είναι του Αλέξη Γρυμάνη.

Όροι Συμμετοχής

413 Σχόλια