Έχεις υποκύψει κι εσύ στη γοητεία των cupcakes; Θέλεις να μάθεις να τα παρασκευάζεις αλλά σου λείπουν οι συνταγές; Μην ανησυχείς, το That’s Life θέλει να ικανοποιήσει τον μικρό μάγειρα που έχει ξυπνήσει μέσα σου κι έτσι κάνει δώρο σε 4 τυχερούς από ένα βιβλίο μαγειρικής «Cupcakes» της Αθηνάς Πάνου, προσφορά των Εκδόσεων Ψυχογιός.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Cupcake: κέικ σε μέγεθος φλιτζανιού, για ένα μόνο άτομο. Στα ελληνικά θα το λέγαμε φλιτζανοκεκάκι… Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε 30 πρωτότυπες και εύκολες συνταγές για να εξερευνήσετε και να κατακτήσετε τον πλανήτη των γλυκών και αλμυρών cupcakes. Θα χρειαστείτε απλά υλικά, ελάχιστα σκεύη, πολλή όρεξη και καλή παρέα. Καλή επιτυχία!

Τι πρέπει να κάνετε για να λάβετε μέρος; Κάνεις «like» στη σελίδα του That’s Life στο Facebook και «share» το συγκεκριμένο post και αυτόματα συμμετέχεις στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012 τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012, στα γραφεία μας, Μάγερ 15 10438, Αθήνα και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ