Το καλοκαίρι έρχεται και η παραλία μας περιμένει. Θέλουμε να είμαστε πάντα αποτριχωμένες στην εντέλεια και έτοιμες να βγούμε στον ήλιο, όμως οι ερεθισμοί που μας προκαλούν τα μέσα που διαθέτουμε δεν μας το επιτρέπουν. Ως γνωστόν, oι κρέμες αποτρίχωσης είναι το πιο εύκολο και γρήγορο μέσο που προτιμούν οι γυναίκες. Πρόκειται για την πιο ανώδυνη μέθοδο αποτρίχωσης ενώ ταυτόχρονα είναι πανεύκολη στην χρήση. Ωστόσο, η άσχημη μυρωδιά και η χημική τους σύσταση είναι από τους κύριους λόγους που οι καταναλώτριες δεν τις χρησιμοποιούν…  Αυτό όμως αλλάζει με τη νέα καινοτόμα σειρά αποτρίχωσης της Veet, η οποία είναι υποαλλεργική και δίνει οριστικό τέλος σε τυχόν ερεθισμούς. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στη νέα σούπερ σειρά της Veet ξεχωρίζουν οι νέες ταινίες αποτρίχωσης και η κρέμα αποτρίχωσης με 50% λιγότερα χημικά και βελτιωμένο άρωμα. 

 

Η Veet αναπτύσσει την κατηγορία καλλυντικής αποτρίχωσης προσφέροντας:

  • 50% Λιγότερα Χημικά Συστατικά
  • Βελτιωμένο Άρωμα
  • Νέα Φόρμουλα Χωρίς Συμβιβασμούς
  • Εστίαση στα ευαίσθητα σημεία του σώματος
  • Καλύτερη εμπειρία χρήσης με υποαλλεργική φόρμουλα

Όλα αυτά με τα ίδια γνωστά αποτελέσματα των κεριών Veet που έχουμε μάθει και αγαπάμε. Απαλό αποτέλεσμα μακράς διάρκειας με εύκολη εφαρμογή σε ένα μόνο πέρασμα!

Και επειδή στο That’s Life μας αρέσει να σας προσφέρουμε το καλύτερο, σε συνεργασία με την Veet σας ετοιμάσαμε έναν σούπερ διαγωνισμό: 7 τυχερές από εσάς θα κερδίσουν από 1 σετ με 4 προϊόντα (αποτριχωτική κρέμα, ταινίες αποτρίχωσης για σώμα και πόδια, ταινίες αποτριχώσης για το πρόσωπο, ταινίες αποτρίχωσης για μασχάλες) η καθεμία, ώστε να είστε έτοιμες για την παραλία ανά πάσα στιγμή! Δείτε στο τέλος του άρθρου τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Μεγάλος Διαγωνισμός Veet και That’s Life – Όροι Συμμετοχής

  • Κάντε like στην σελίδα της Veet Greece και του ThatsLife στο Facebook.
  • Κοινοποίηση της δημοσίευσης στο profile σας (Public μορφή) 
  • Σχόλιο μέσα στο άρθρο

7 τυχερές από εσάς θα κερδίσουν από 1 σετ της νέας καινοτόμου σειράς αποτρίχωσης της Veet. Ευχαριστούμε τη Veet για την ευγενική χορηγία των δώρων. Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι τις 2/6/2020 (23:59) και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 3/6. 

Καλή Επιτυχία!