Μπήκαμε στην τελική ευθεία για το φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και το That’s Life φροντίζει για τον καλλωπισμό αντρών και γυναικών κάνοντας δώρο δύο κουρευτικές μηχανές, μία για τον άντρα, μία για τη γυναίκα, προσφορά της Remington.

Για εκείνον:

Remington ΒΗΤ 300 με τεχνολογία Pivot

Λεπίδες από ατσάλι και εύκαμπτο σύστημα που ακολουθεί τις καμπύλες του σώματος, με 3 χτενάκια για μήκη κουρέματος από 1,5mm έως και 3,5mm.

Για εκείνη:

Remington WPG 250

Μηχανή με 3 επισυναπτόμενες κεφαλές για χρήση σε όλα τα σημεία προσώπου & σώματος, 2 χτενάκια και ξυραφάκι ακριβείας για βαθύ ξύρισμα. Διαθέτει 2 Ρυθμιζόμενα χτενάκια με ρυθμίσεις μήκους κουρέματος: 1 – 8mm, miniscreen shaver για απαλό δέρμα στις μασχάλες ή στο μπικίνι. Ξυραφάκι για λεπτομέρειες στο ξύρισμα φρυδιών και μικρών περιοχών και δυνατότητα χρήσης και σε υγρό περιβάλλον.WPG250

Πως θα προκύψουν οι δύο νικητές;

Αφήνοντας το σχόλιο σας κάτω από το συγκεκριμένο post έως και την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013, τα μεσάνυχτα. Οι νικητές θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013 στα γραφεία του That’s Life και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ