Έχεις ακούσει τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής. Ξέρεις όμως ότι η εταιρεία, Κρητών Άρτος, διαθέτει ΟΛΗ την γκάμα των προϊόντων για να την απολαύσεις;

Kρήτη – Γνήσια Κρητικά προϊόντα – Αγνές πρώτες ύλες – Πολύσπορα – Χειροποίητα – Καινοτόμα – Ζυμωμένα με αγάπη – Παράδοση – Τραγανά – Για όλη την ημέρα – Για όλες τις χρήσεις – υγεινη διατροφή, κρητική και μεσογειακή, υψηλη διατροφική αξία, οφέλη για την υγεία, νέες ιδιαίτερες πρωτότυπες γεύσεις, νοστιμιά, η παράδοση συναντά την καινοτομία, εύκολες συνταγές, συνδυασμός γεύσεων, πλούσια μοναδική γεύση, συνοδευτικό με γεύμα, τρόπους χρήσης προιόντων.

Από το 2004 έως και σήμερα, σε μια διαδρομή 14 χρόνων, η Κρητών Άρτος είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής γνήσιων παραδοσιακών Κρητικών προϊόντων αρτοποιίας και Snacks υψηλής ποιότητας, με αγνές πρώτες ύλες και βάση την Κρητική & Μεσογειακή Διατροφή.  Μάλιστα, το 2005, δημιούργησε τις δικές της σύχρονες εγκαταστάσεις, 3000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ παράλληλα διαθέτει πιστοποίηση IFS στο ανώτερο επίπεδο αλλά και πιστοποίηση BRC.

Η Κρητική Διατροφή μέσα από την Κρητών Άρτος

Φυσικά θα ξέρεις πως το παξιμάδι είναι το Α και το Ω για την διατροφή της Κρήτης. Είναι γνωστό από την Μινωική εποχή ως διπυρίτης άρτος και έχει σημαδέψει τον ελληνικό διατροφικό πολιτισμό.  Μάλιστα, οι μελετητές του  μινωικού πολιτισμού υποστηρίζουν πως οι Μινωίτες χρησιμοποιούσαν το παξιμάδι στη διατροφή τους, καθώς ήταν ο μόνος τρόπος για να έχουν τροφή που διατηρούνταν κατά τη διάρκεια των μακρινών ταξιδιών τους

Η κρητική παράδοση “ανακατεύει” αρώματα, γεύσεις, υλικά και τεχνοτροποίες από την εποχή του μινωικού πολυτισμού μέχρι και σήμερα.Η βάση φυσικά είναι το ελαιόλαδο, το οποίο αποτελεί τη βασική πηγή (ακόρεστου) λίπους τόσο για τους Κρητικούς όσο και για τους λαούς της Μεσογείου.

Eίναι βέβαιο ότι η άριστη υγεία και μακροζωία των Κρητικών οφείλεται στην παραδοσιακή διατροφή τους που αναμφίβολα αξίζει να ακολουθήσουμε καθώς και στη ποιότητα των προϊόντων, τα οποία συνήθως οι ίδιοι παράγουν.

Με αγνά υλικά και πάνω από όλα φυσικά, τα προϊόντα της Κρητών Άρτος έχουν ως βασικό χαρακτηριστικό την πλούσια γεύση τους, την υψηλή διατροφική αξία αλλά ποτέ δεν ξεφεύγουν από την κρητική κουλτούρα. Ζυμωμένα με αγάπη, καινοτόμα και τραγανά για κάθε ώρα της ημέρα, τα προϊόντα της Κρητών Άρτος είναι το καλύτερο συνοδευτικό για το γεύμα σου ή για σνακ!

Η Κρητών Άρτος, ωστόσο, είναι κοντά και στους συνανθρώπους μας, έχοντας υιοθετήσει ενέργειες κοινωνικής ευθύνης, προσφέροντας στο Χαμόγελο του Παιδιού, δίνοντας χορηγίες σε φοιτητές και πολλές ακόμη δράσεις.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ;

Το That’s Life και η Κρητών Άρτος σας δίνουν την δυνατότητα να διεκδικείται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για τις επόμενες 10 ημέρας μια κούτα γεμάτη με προϊόντα της Κρητών Άρτος, αξίας 30 ευρώ! Μια κούτα που… μυρίζει Κρήτη, με διάφορες γεύσεις, υγιεινές, πατροπαράδοτες!

foto

Κάθε ημέρα, για τις επόμενες 10 ημέρας, ένας super διαγωνισμός θα σε περιμένει!

Μείνετε συντονισμένοι και απόλαυσε γεύσεις… Κρήτης!