Είμαστε γυναίκες και σαν γυναίκες που σεβόμαστε τον εαυτό μας θέλουμε πάντα το καλύτερο και δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο. Αυτός είναι και ο λόγος που λατρέψαμε το LG G3.

1

Με το LG G3 η ζωή γίνεται πιο εύκολη, αφού σας συνοδεύει παντού! Φυσικά μπορείτε να τσεκάρετε τα email σας, να μιλήσετε με τους φίλους σας στον Messenger ή απλά να διαβάσετε τα καινούρια άρθρα του xmaslife.gr, τα οποία είμαστε σίγουροι πως περιμένετε όσο και τα ίδια τα… Χριστούγεννα.

2

Η νέα ναυαρχίδα της LG διατίθεται ήδη στην αγορά σε δύο εκδόσεις, μία με 16GB αποθηκευτικού χώρου και 2GB RAM και μια με 32GB αποθηκευτικού χώρου και 3GB RAM. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους, αφού μοιράζονται την ίδια οθόνη των 5,5 ιντσών, την 13 MP κάμερα που κάνει λήψη 4Κ video και το τετραπύρηνο chipset στα 2,5GHz.

3

 

Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το LG G3 κορυφαίο στην κατηγορία του είναι το επιτυχημένο design του με Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο και δυνατότητα κλειδώματος/ξεκλειδώματος της οθόνης knock*άροντας τον προσωπικό σας κωδικό. Και όλες ξέρουμε πόσο βολική είναι η χρήση της συσκευής με το ένα χέρι και μόνο!

IMG_9561

Οι εκπληκτικές φωτογραφίες του LG G3 σας δίνουν τη δυνατότητα να μοιραστείτε στιγμές με τους φίλους σας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άμεσα και με την ποιότητα που επιθυμείτε. Και πλέον μπορείτε να πάρετε selfies με εύκολα και γρήγορα. Ανοίγοντας την παλάμη σας, ανιχνεύεται και στη συνέχεια κλείνοντας σε γροθιά ενεργοποιείται η αντίστροφη μέτρηση. Τρία, δύο, ένα… πάρτε πόζα και χαμογελάστε!

4

Και επειδή ποτέ δεν είναι αργά για μια βόλτα στο κέντρο, δοκιμάστε τις υπηρεσίες του Google Maps για να βρεθείτε γρήγορα στον προορισμό σας. Η ταυτόχρονη μέτρηση βημάτων και θερμίδων θα σας βοηθήσει να διατηρηθείτε fit παρά τους γευστικούς πειρασμούς των εορτών.

5

Φυσικά, δεν υπάρχει λόγος να σας πούμε για την ελάχιστη κατανάλωση της μπαταρίας, αφού μπορείτε να μιλάτε με τις φίλες σας για όση ώρα θέλετε και να αναλύετε όλες τις λεπτομέρειες από το χθεσινό σας ραντεβού, χωρίς άγχος!

ang

Η μαγεία της LG ξεδιπλώνεται στο LG G3. Tο πιο ισχυρό όπλο για κάθε γυναίκα!