Για 8η συνεχή χρονιά το ΑΙΤ σε συνεργασία φέτος με το British Council διοργανώνει το θερινό σχολείο για μαθητές Λυκείου Meet Your Future στις εγκαταστάσεις του ΑΙΤ στην Παιανία, 27-30 Ιουνίου 2013.
Το Meet Your Future είναι ένα 4ήμερο καλοκαιρινό σχολείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Δημιουργικής Σκέψης για μαθητές λυκείου, πρωτοετείς φοιτητές και τους γονείς τους. Έχει στόχο να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες  μια ακριβή αντίληψη για τις κλίσεις τους, τα ενδιαφέροντα τους, τις ικανότητές τους, τις προοπτικές της επιστήμης και τεχνολογίας  και τα επαγγέλματα του μέλλοντος που θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους όταν επιλέγουν σπουδές και επαγγελματική σταδιοδρομία. Οι συμμετέχοντες έρχονται σε άμεση επαφή με διεθνώς διακεκριμένους καθηγητές του ΑΙΤ και με επαγγελματίες και ανθρώπους που έχουν πετύχει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στη ζωή τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μπορούν να αποτελέσουν πρότυπα.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο σχετικό αφιέρωμα του Digital Life, που θα βρεις εδώ.
Επειδή τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να πηγαίνουν χαμένες, το Digital Life και το That’s Life εξασφάλισε μία δωρεάν υποτροφία για ένα μελλοντικό φωστήρα, προσφορά του AIT.
Τι πρέπει να κάνετε; Να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το συγκεκριμένο post ως την Τρίτη, 25 Ιουνίου τα μεσάνυχτα και ο νικητής θα ειδοποιηθεί με e-mail την Τετάρτη, 26 Ιουνίου, έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας.
Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, οπότε βιαστείτε!