Είναι πολύ σημαντικό την σήμερον ημέρα να χρησιμοποιούμε καθαριστικά, υγρά πλυντηρίου, σαπούνια κτλ που εμπιστευόμαστε πλήρως. Η αναζήτηση αυτή σταμάτησε να αποτελεί πρόκληση όταν μπήκε στη ζωή μας το Αρκάδι. Τα προϊόντα καθαριότητας Αρκάδι έχουν αλλάξει τον τρόπο που πλένουμε τα ρούχα και το σπίτι. Μένουμε μαζί τους απόλυτα ασφαλείς και σίγουρες για την καθαριότητα των ρούχων μας.

Ακόμη, είναι τόσο φιλικά προς το περιβάλλον και την επιδερμίδα χάρη στα φυσικά συστατικά τους. Τα εμπιστευόμαστε όσο κανένα άλλο και γι’αυτό θα χαρίσουμε και σε εσάς μερικά προϊόντα για να μοιραστούμε την ευχαρίστησή μας. Λάβετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας και βρείτε τους όρους συμμετοχής στο τέλος του άρθρου.  

Ένας τυχερός κερδίζει ένα πλήρες set προϊόντων ΑΡΚΑΔΙ* για την προσωπική υγιεινή αλλά και την καθημερινή καθαριότητα και την απολύμανση όλου του σπιτιού…και ξεχνάει το Super Market για 5 ΜΗΝΕΣ και «ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!»

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του thatslife.gr και κερδίστε ένα πλήρες set με τα Ελληνικά, 100% φυσικά-φυτικά, κατάλληλα για Vegan, προϊόντα ΑΡΚΑΔΙ για την προσωπική υγιεινή όλης της οικογένειας αλλά και την καθημερινή καθαριότητα και την απολύμανση του σπιτιού!

Το set προϊόντων για την προσωπική υγιεινή όλης της οικογένειας αλλά και την καθημερινή καθαριότητα και την απολύμανση του σπιτιού από το ΑΡΚΑΔΙ, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες χρήσης μίας οικογένειας για χρονική περίοδο έως 5 μήνες!

Το set προϊόντων ΑΡΚΑΔΙ για την καθημερινή καθαριότητα και υγιεινή όλης της οικογένειας, περιλαμβάνει:

  •  4 ΑΡΚΑΔΙ Classic Πράσινα σαπούνια (σε πλάκες των 150gr).
  •  4 ΑΡΚΑΔΙ Classic Λευκό σαπούνι (σε πλάκες των 150gr).

100% φυσικά-φυτικά, κατάλληλα για Vegan, σαπούνια που είναι ιδανικά τόσο για την καθημερινή προσωπική υγιεινή και καθαριότητα όσο και για την περιποίηση όλων των μελών της οικογένειας.

  • -1 συσκευασία ΑΡΚΑΔΙ Family υγρό πλυντηρίου & μαλακτικό μαζί (3 lt, για 50 πλύσεις).

Είναι ένα καινοτόμο, φυσικό, κατάλληλο για Vegan προϊόν, με λευκό σαπούνι ιδανικό για το πλύσιμο των ρούχων όλης της οικογένειας.

  •  1 συσκευασία ΑΡΚΑΔΙ Baby υγρό πλυντηρίου (1.575 It, για 26 πλύσεις).

Είναι φυσικό, κατάλληλο για Vegan, υγρό πλυντηρίου με πράσινο σαπούνι ιδανικό για τα ρουχαλάκια του μωρού σας.

  •  1 συσκευασία ΑΡΚΑΔΙ Baby μαλακτικό πλυντηρίου (1 It, για 14 πλύσεις).

Είναι φυσικό, κατάλληλο για Vegan, μαλακτικό πλυντηρίου με φυσικό εκχύλισμα ελιάς που είναι ιδανικό για τα ρουχαλάκια του μωρού

  •  1 συσκευασία ΑΡΚΑΔΙ παραδοσιακό φυσικό τρίμα (750 gr).

To 100% φυσικό-φυτικό, τρίμμα πράσινου σαπουνιού είναι κατάλληλο για την καθημερινή καθαριότητα αλλά και την απολύμανση του σπιτιού καθώς και πολλών στοιχείων του νοικοκυριού συνολικά. Το πράσινο σαπούνι που περιέχει λειτουργεί αποτρεπτικά στην ανάπτυξη μικροβίων!

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό μας σε συνεργασία με το Αρκάδι:

  1. Κάντε follow το προφίλ του Αρκάδι στο Instagram
  2. Κάντε like στην σελίδα του ThatsLife στο Facebook
  3. Κάντε δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού μας (πατήστε στον σύνδεσμο για να τον βρείτε)
  4. Αφήστε μας ένα σχόλιο μέσα στο κείμενο

O διαγωνισμός θα έχει διάρκεια 7 ημερών – από τις 25 Μαΐου έως και τις 31 Μαΐου. Ο τυχερός νικητής θα βγει από εφαρμογή τυχαίας επιλογής για δίκαιο για όλους αποτέλεσμα. Καλή Επιτυχία!

————————

*Τα Ελληνικά προϊόντα ΑΡΚΑΔΙ, έχουν αναγνωριστεί ως 100% κατάλληλα για Vegan, από τον διεθνή οργανισμό «The Vegan Society» (που είναι ο μόνος αρμόδιος, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, για τέτοιου είδους αναγνωρίσεις), αφού δε φέρουν κανενός είδους ζωικό παράγωγο, έχουν συσκευαστεί σε χώρους που δε γίνεται επεξεργασία ζωικών προϊόντων ή και υποπροϊόντων ενώ τόσο η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται όσο και τα ίδια τα τελικά προϊόντα, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Όλα τα προϊόντα ΑΡΚΑΔΙ περιέχουν 100% φυτικής προέλευσης βιοαποικοδομήσιμα συστατικά, είναι υποαλλεργικά & δερματολογικά ελεγμένα (ανά είδος), δεν προκαλούν ερεθισμούς, έχουν ισορροπημένο pH (ανά είδος), δεν περιέχουν συνθετικά ή άλλα τοξικά πρόσθετα και χρωστικές ουσίες και δεν έχουν ελεγχθεί ή δοκιμαστεί σε ζώα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα επισκεφτείτε  το site  https://www.arkadiproducts.com