Το That’s Life σε έναν “λαμπερό” καλοκαιρινό διαγωνισμό σας προσφέρει το νέο smartphone Alcatel A5 LED σε έναν τυχερό νικητή!

Το A5 LED είναι ένα Android smartphone με decent specs: Οθόνη 5,2 ιντσών με ανάλυση 720p, οκταπύρηνο MediaTek chipset με 2GB μνήμης RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ “τρέχει” Android 6.0. Έτσι, θα καλύψει τις ανάγκες του απλού χρήστη χωρίς πρόβλημα, ενώ και από πλευράς συνδεσιμότητας διαθέτει τις βασικές δυνατότητες και υποστηρίζει 4G δίκτυα.

alcatel-a5-led

Ωστόσο, αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι αναμφίβολα τα 36 LEDs στο πίσω μέρος του (4×9), τα οποία μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε χρώμα θέλετε, να πάλλονται με τυχαίο ή σταθερό ρυθμό και να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σας! Ο σκοπός τους είναι και λειτουργικός, όμως. Μπορούν να σας ενημερώσουν για εισερχόμενες κλήσεις ή SMS χωρίς να βλέπετε καν την οθόνη της συσκευής, ή να σας παρέχουν ειδοποιήσεις από άλλα apps,όπως π.χ. τα social media σας. Επιπλέον, μπορούν να αναβοσβήνουν με το ρυθμό και την ένταση της μουσικής που παίζει το A5 LED, ή με βάση την ομιλία σας και τους ήχους περιβάλλοντος. 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, θέλουμε (1) να αφήσετε το σχόλιό σας κάτω από αυτό το άρθρο, (2) να κάνετε public share στο Facebook το ποστ του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 23 Αυγούστου στις 23.59 το βράδυ και ο νικητής ή η νικήτρια θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Καλή σας επιτυχία!

Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grnethall.grSave&Winjaba.gr

716 Σχόλια

  1. ΕΛΕΝΗ ΤΟΠΟΥΖΙΔΟΥ

    Είναι καταπληκτικό και σας ευχαριστώ πολύ!!

  2. Αναστάσιος Γιαχαλής

    Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνετε για να κερδίσουμε αυτό το πολύ «τίμιο» smartphone και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους.