Και τη μέρα! Του Αγίου Βαλεντίνου! Το Digital Life & That’s Life ((και σε συνεργασία με τα mamapeinao.gr, gocheapandchic.gr. bethefashioner.gr) σας δίνουν την ευκαιρία να νοιώσετε τα πιο κινηματογραφικά vibes του έρωτα στην αίθουσα του Σινέ Παράδεισος στον Κορυδαλλό, με την προβολή της δραματικής κομεντί, Μία Ημέρα. Η ταινία της Lone Scherfig με την έξοχη Anne Hathaway και τον εξίσου καλό Jim Sturgess στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ένα από τα ωραιότερα drama/romance των τελευταίων ετών, είναι ιδανική για να αφήσει τα ερωτικά της ίχνη στην 14η Φεβρουαρίου και να αφήσει τα υπόλοιπα σ’ εσάς και το ταίρι σας!

Υπάρχουν όμως κι άλλοι λόγοι για να είστε εκεί! Εκτός από το να απολαύσουν την ταινία, οι αναγνώστες μας θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα. Από βιβλία των εκδόσεων Μίνωα μέχρι ξεχωριστά DVD, αλλά και άλλες εκπλήξεις που θα σας αποκαλυφθούν κατά την διάρκεια της ξεχωριστής αυτής βραδιάς.

Σπεύστε! Γιατί σας περιμένει «Μία Ημέρα» άκρως ερωτική, κινηματογραφική και με δώρα!

Πως μπορείς να γίνεις ένας/μία από τους τυχερούς θεατές; Αφήνοντας το σχόλιό σου κάτω από αυτό το post ή/και κάνοντας Public Share το συγκεκριμένο post που θα βρεις στη σελίδα μας στο Facebook μέχρι την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις 15:00. Έπειτα, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στα γραφεία του thatslife.gr και 70 τυχεροί, θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν σε ξεχωριστό post.

Happy Valentine’s – One – Day!

15 Σχόλια