Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις ήδη, το thatslife.gr βασίσθηκε σε μια φιλοσοφία. Επειδή είμαστε οπτικοί τύποι και θέλουμε το στυλ μας να είναι και συμβολικό ζητήσαμε από το funray.gr να δημιουργήσει τα βραχιόλια του That’s Life με το μότο:

«That’s Life – Funny as it seems»

…και το χαρακτηριστικό smiley face που κλείνει το μάτι στη ζωή!

Γιατί το That’s Life είναι ένας δικτυακός τόπος ιδεών, συμβουλών και απόψεων. Δεν παρουσιάζουμε μια ωραιοποιημένη ζωή, απλώς αναζητούμε, αναδεικνύουμε και μοιραζόμαστε μαζί σου την ωραία πλευρά της ζωής.

Αν θέλεις κι εσύ να «φοράς» τη φιλοσοφία του That’s Life, σε προκαλούμε και προσκαλούμε να αφήσεις το σχόλιο σου κάτω από αυτό το κείμενο, που να περιγράφει τη δική σου φιλοσοφία ζωής και 5 φιλόσοφοι, εννοούμε αναγνώστες, θα κερδίσουν από ένα βραχιόλι.

Το χειροποίητο βραχιόλι That’s Life αποτελείται από ένα επάργυρο στρογγυλό διακοσμητικό στοιχείο με λευκή επιχρύσωση. Το βραχιόλι είναι δεμένο με μαύρο κορδόνι και κλείνει με κούμπωμα που προσαρμόζεται σε κάθε καρπό για να γίνεις κι εσύ πρεσβευτής της αστείας πλευράς της ζωής!

Ο διαγωνισμός διαρκεί έως την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013 τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 στα γραφεία μας, Μάγερ 15 10438 Αθήνα, και οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ευχαριστούμε τα sites diagonismos.gr, SaveAndWin.GR, kerdise-to.gr και nethall.gr για την προβολή.

261 Σχόλια

  1. Ανθούλα

    Να μη σε πτοούν τα ευτελή και τετριμμένα και να ζεις τα όνειρά σου

  2. ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΝΤΟΝΙΚΟΛΑΟΥ

    Ζήσε τη στιγμή σαν να είναι η τελευταία!

  3. Αντιγόνη Παπαδοπούλου

    Ζήσε την κάθε στιγμή σα να ναι η τελευταία σου