Με τα Halloween Parties να είναι σε πρώτο πλάνο πρέπει να αποφασίσεις τι θα φορέσεις και πως να ντυθείς. Ε λοιπόν, εμείς σου ετοιμάσαμε σουπερ διαγωνισμό μαζί και με ένα φουλ make up για να εντυπωσιάσεις.

Capture

Ξεκίνησε τοποθετώντας ένα make up σε πιο ανοιχτό χρώμα από αυτό που χρησιμοποιείς καθημερινά. Χρησιμοποίησε τη ροζ σκιά στο καπάκι του ματιού και τόνισε τη γωνία του ματιού με την πράσινη. Στη συνέχεια φόρεσε στο κεφάλι ένα διχτυωτό καλσόν. Στους ρόμβους που σχηματίζονται βάλε τη μαύρη σκια όσο είσαι στη κορυφή του κεφαλιού και την μπορντώ όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω από τη παλέτα The Glitterizer της Catrice.

Μη ξεχάσεις να τοποθετήσεις και make up στα φρύδια σου γιατί θα τα τονίσεις μετά με το brow colorist που πρόκεται ουσιαστικά για μια μάσκαρα για τα φρύδια. Είναι πανεύκολη στη χρήση και δεν θα σου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.

Τελειώνοντας με το look δώσε λίγο λάμψη στα ζυγωματικά σου χρησιμοποιώντας τη Highlighter Παλέτα Glowdoscope. Όσο πιο σκούρο το χρώμα τόσο το καλύτερο. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με το Fairy Lip Glow της Catrice που είναι σε ένα απίθανο λιλά χρώμα.

Όσον αφορά τα νύχια σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Peeloff Glam που έχει ροζ χρυσόσκονη ενώ αν φορέσεις mini φουστα μπορείς με τη βοήθεια του Slim Legs – Body Contouring να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται πιο αδύνατα από ποτέ.

Τώρα, μπορείς να τα κερδίσεις και να χρησιμοποιήσεις όλα αυτά τα προιόντα καθημερινά. Πώς;

  1. Άφησε μας σχόλιο κάτω από το άρθρο
  2. Κάνε follow στη Catrice στο Instagram
  3. Κάνε follow στο Thatslife στο Instagram

Οι 3 νικήτριες που θα κερδίσουν τα 3 φανταστικά σετ θα ανακοινωθούν στις 31 Οκτωβρίου μέσα από ξεχωριστό άρθρο καλή επιτυχία!

 

66 Σχόλια