Ο διαγωνισμός μας με προϊόντα της Catrice πραγματικά εντυπωσίασε.

Υπενθυμίζουμε πώς μπορείς να αποκτήσεις το look της σκοτεινής γοργόνας

Ξεκίνησε τοποθετώντας ένα make up σε πιο ανοιχτό χρώμα από αυτό που χρησιμοποιείς καθημερινά. Χρησιμοποίησε τη ροζ σκιά στο καπάκι του ματιού και τόνισε τη γωνία του ματιού με την πράσινη. Στη συνέχεια φόρεσε στο κεφάλι ένα διχτυωτό καλσόν. Στους ρόμβους που σχηματίζονται βάλε τη μαύρη σκια όσο είσαι στη κορυφή του κεφαλιού και την μπορντώ όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω από τη παλέτα The Glitterizer της Catrice.

Μη ξεχάσεις να τοποθετήσεις και make up στα φρύδια σου γιατί θα τα τονίσεις μετά με το brow colorist που πρόκεται ουσιαστικά για μια μάσκαρα για τα φρύδια. Είναι πανεύκολη στη χρήση και δεν θα σου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.

Τελειώνοντας με το look δώσε λίγο λάμψη στα ζυγωματικά σου χρησιμοποιώντας τη Highlighter Παλέτα Glowdoscope. Όσο πιο σκούρο το χρώμα τόσο το καλύτερο. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με το Fairy Lip Glow της Catrice που είναι σε ένα απίθανο λιλά χρώμα.

Όσον αφορά τα νύχια σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Peeloff Glam που έχει ροζ χρυσόσκονη ενώ αν φορέσεις mini φουστα μπορείς με τη βοήθεια του Slim Legs – Body Contouring να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται πιο αδύνατα από ποτέ.

Οι 3 νικήτριες όμως που κέρδισαν τα 3 φανταστικά σετ της Catrice είναι οι εξής:

Κατερίνα Γκίκα

Αναστασία Γ.

Κλειώ Αργυριάδη

Μπράβο στα κορίτσια