Είσαι λάτρης του frozen yogurt; Μήπως είσαι λάτρης και των ταξιδιών; Το chillbox σε συνεργασία με τη Manessis Travel σου δίνει μια μοναδική ευκαιρία να κερδίσεις ένα ταξίδι για 2 άτομα σε έναν από τους 4 μαγευτικούς προορισμούς: Ντουμπάι, Παρίσι, Βενετία και Σικελία.

Όσοι θέλουν να ζήσουν μια εξαιρετική εμπειρία ζωής δεν έχουν παρά να επισκεφθούν ένα κατάστημα chillbox και να φωτογραφηθούν μπροστά από το ειδικά σχεδιασμένο billboard του διαγωνισμού. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ανεβάσουν τη selfie που μόλις τράβηξαν μαζί με τα στοιχεία τους, στο chillbox.gr, στην ειδική σελίδα του διαγωνισμού “Εσύ. Εγώ. chillbox & φύγαμε!” και θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε έναν από τους παραπάνω υπέροχους προορισμούς μετά από κλήρωση όλων των συμμετοχών που θα συγκεντρωθούν.

CHILLBOX FROZEN YOGURT-1

Παρέα με το φίλο ή τη φίλη σου, το chillbox σε συνεργασία με τη Manessis Travel σε καλεί αυτό το καλοκαίρι, να περάσεις 3 αξέχαστες ημέρες στο Ντουμπάι, το Παρίσι, τη Βενετία ή τη Σικελία. Μπες στο κοντινότερο κατάστημα chillbox, πάρε μέρος στο διαγωνισμό “Εσύ. Εγώ. chillbox & φύγαμε!” στο chillbox.gr και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους 4 υπερτυχερούς που θα κερδίσουν ένα από τα 4 ανεπανάληπτα ταξίδια. Έλα τώρα στα chillbox και ζήσε το ταξίδι που ονειρεύεσαι!

chillbox_logo_english version_CMYK_HIGH