Να είσαι ο εαυτός σου… τόσο διαφορετική και ξεχωριστή, να ζεις σύμφωνα με τη διάθεση και τις επιθυμίες σου! Πώς όμως μπορείς να το καταφέρεις αυτό; Παρακάτω μπορείς να βρεις μερικούς τρόπους για να είσαι μοναδική και φυσικά να τους εντυπωσιάζεις όλους.

Να έχεις καταπληκτική μνήμη – Και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στο ότι μπορείς να θυμάσαι τι έγινε πριν 3 χρόνια 2 μήνες 7 μέρες και 10 ώρες με τη σχέση σου τότε που μιλούσε με εκείνη την ξανθιά εννοώ αλλά να έχεις την δυνατότητα να κερδίζεις σε όλα τα επιτραπέζια παιχνίδια που χρειάζονται τις γνώσεις σου. Ναι αν το καταφέρεις αυτό τότε να ξέρεις ότι θα τους εντυπωσιάσεις όλους.

Να χαμογελάς – Ναι, ακόμα και στον άγνωστο που απλά σε κοίταξε!Είναι ο μόνος τρόπος να εκπέμπεις θετική ενέργεια και αυτό σε κάνει να ακτινοβολείς! Χαμογέλα όσο περισσότερο μπορείς, κάνει καλό, όχι μόνο σε εσένα αλλά και στους υπόλοιπους που σε βλέπουν.

Να μιλάς όμορφα – Και αυτό έχει να κάνει με την καθημερινότητα σου. Αν για παράδειγμα αρχίζεις να σπρώχνεις ή να φωνάζεις στην ουρά στα εισιτήρια όχι μόνο θα γίνεις αντικείμενο συζήτησης αλλά δεν εμπνέεις και σεβασμό. Αν κάποιος έχει πάρει τη θέση σου ζήτησε το ευγενικά και θα δεις θα γίνει.

Να μυρίζεις υπέροχα – Το B.U., η μάρκα της μοναδικότητας, του ενθουσιασμού και της προσωπικής έκφρασης χαρίζει σε κάθε κοπέλα μια αίσθηση ελευθερίας και πολλαπλών επιλογών, ανάλογα με τις διαθέσεις και τις επιθυμίες της, αγκαλιάζει τον ενθουσιασμό της για τη ζωή και προσφέρει την ενέργεια και όλη τη ζωντάνια που χρειάζεται.

Capture

Η Passion πρόταση από το B.U. είναι εδώ για να μας εμπνεύσει, να μας γοητεύσει & να μας συγκινήσει όλους με το άρωμά του! Το αγαπημένο μας νεανικό άρωμα, μας προτρέπει να ζούμε την κάθε μας στιγμή με πάθος!

Θέλεις να πάρεις και εσύ μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσεις

4 ΒU Passion deodorant Box με body spray & shower gel

2 Box με 1 eau de toilette + 1 deodorant body spray (Passion)

Αν ναι τότε κάνε like στη σελίδας μας στο Facebook

Σχόλιο κάτω από το άρθρο

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 4/6. Καλή επιτυχία!