Το dry shampoo είναι μια εναλλακτική λύση για το κλασσικό σαμπουάν εάν είστε εν κινήσει ή θέλετε να λούσετε τα μαλλιά σας κάθε δεύτερη μέρα. Πώς όμως θα γνωρίζετε ότι το χρησιμοποιείτε σωστά;

Capture

Σας δείχνουμε τα βήματα ενώ μη ξεχνάς ότι μπορείς να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό στο τέλος του άρθρου.

Βήμα 1
Ξεχωρίστε τα μαλλιά σας. Ο διαχωρισμός των μαλλιών σας σε τμήματα θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε ομοιόμορφα το dry shampoo. Κάντε κάθε τμήμα περίπου 5 εκατοστά και κρατήστε τα με ένα λαστιχάκι.

Βήμα 2
Εφαρμόστε dry shampoo κοντά στις ρίζες σας πρώτα. Ψεκάστε περίπου 15 εκατοστά μακριά από τα μαλλιά σας για να αποφύγετε τo υπερβολικό σαμπουάν σε μερικά σημεία. Ξεκινήστε με τις ρίζες σας και προχωρήστε προς τα κάτω.

Βήμα 3
Αφήστε το σαμπουάν για 5-10 λεπτά. Το dry shampoo χρειάζεται χρόνο για να απορροφήσει το λάδι στις ρίζες σας. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα σας για να κάνετε μασάζ στα μαλλιά ξεκινώντας από τις ρίζες. Μόλις δείτε ότι δεν υπάρχει πλέον σαμπουάν στο κεφάλι σας τότε έχετε τελειώσει. Προκειμένου να είστε σίγουρες για το αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε μια βούρτσα και χτενίστε ξανά από τη ρίζα έως τις άκρες.

Μέσα από την νέα σειρά Dry Shampoo της Wash & Go , θα βρειτε τον πραγματικό σύμμαχο ομορφιάς που ψάχνατε καθώς είναι στο χέρι σας η αναζωογόνηση των μαλλιών σας μεταξύ λουσιμάτων, για να είστε έτοιμες πάντα όπου και αν βρίσκεστε.

Το Dry Shampoo του Wash & Go με εκχυλίσματα Aloe Vera και το Dry Shampoo του Wash & Go με εκχυλίσματα Jasmine αναζωογονούν τα μαλλιά από την ρίζα μέχρι τις άκρες με μερικά μόνο ψεκάσματα! Και επειδή δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις είμαστε εμείς εδώ για να σε βοηθήσουμε:

Dry Shampoo με εκχυλίσματα Aloe  H Aloe είναι μια αυθεντική πηγή ομορφιάς που βοηθάει στην συντήρηση της φυσικής ομορφιάς των μαλλιών. Προσφέρει λάμψη και αναζωογόνηση καθαρίζοντας το δέρμα και απομακρύνοντας τη λιπαρότητα.

Wash&Go Dry Shampoo Aloe

 

Dry Shampoo με εκχυλίσματα Jasmine Για λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο. Από την αρχαιότητα, το γιασεμί χρησιμοποιείται για να κάνει τα μαλλιά πιο μυρωδάτα. Τέλειο για λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο, προσφέρει όγκο και αναζωογονεί τα μαλλιά.

Wash&Go Dry Shampoo Jasmine

Και τώρα για να πάρεις μέρος στον πιο υπέροχο διαγωνισμό για φρεσκολουσμένα μαλλιά που τρεις τυχερές θα κερδίσουν από δύο dry shampoo θα πρέπει:

  1. Άφησε το σχόλιο σου κάτω από το άρθρο
  2. Κάνε share το άρθρο
  3. Κάνε Like στη σελίδα του Thatslife

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 9/7! Καλή επιτυχία!