Με τόσους γάμους και βαφτίσεις από σήμερα και μέχρι τον Σεπτέμβριο χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν make up artist στο τσεπάκι σου. Επειδή όμως αυτό δεν είναι τόσο απλό η essence έχει φροντίσει για αυτό δημιουργώντας τρεις επαγγελματικές παλέτες για τα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπο. Έντονα ή παστέλ χρώματα; Εσύ αποφασίζεις αφού μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικά ξεχωριστά εφέ κλέβοντας τα βλέμματα!

Capture

Ξεκινώντας με το face palette, αν οι λέξεις όπως countouring, strobing,draping ή dewy σου φαίνονται άγνωστες τότε σίγουρα λέξεις όπως ρουζ, highlighter, bronzer είναι περισσότερο από γνωστές. Η λάμψη στο πρόσωπο είναι απαραίτητη για το καλοκαίρι οπότε ακόμα και αν αποφασίσεις ότι θέλεις να δημιουργήσεις ένα natural look για να φαίνεσαι πιο φρέσκια ακόμα και από το ξενύχτι της προηγούμενης ημέρας. Οι 12 αποχρώσεις θα σε μεταμορφώσουν σε make up artist στο λεπτό!

Capture

Και συνεχίζουμε με τα μάτια, με 17 σκιές ματιών αυτή τη παλέτα θα την λατρέψεις χειμώνα – καλοκαίρι καθώς δεν έχει μόνο παστέλ ή έντονες ροζ – μωβ σκιές αλλά και γκρι ή μαύρες για απίθανα smoky looks τον χειμώνα. Τέλος, επειδή το έντονο βλέμμα δεν σχετίζεται μόνο με τη σκιά αλλά και με τα φρύδια η essence φρόντισε να προσθέσει στην παλέτα και 2 πούδρες για ένα ολοκληρωμένο look.

Capture

Και τελειώνουμε φυσικά με τα χείλη, ακόμα και αν δεν σου φτάνουν οι 17 αποχρώσεις που κρύβει μέσα της η παλέτα, μπορείς να δημιουργήσεις τις δικές σου στην ειδικά σχεδιασμένη περιοχή ανάμειξης. Ακαταμάχητο look στα χείλη σε μόλις ένα λεπτό ενώ για να μείνουν τα χείλη σου ενυδατωμένα μπορείς να τοποθετήσεις το αντίστοιχο καταπραϋντικό χειλιών.

Αν θες να κάνεις δικιά σου μια από τις τρεις παλέτες ακολούθησε τα εξής βήματα:

  1. Follow @thatslifegr
  2. Follow @essence_cosmetics
  3. Mention δυο φίλες σου που θέλουν να κερδίσουν τις άλλες δύο παλέτες

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 13/6. Καλή επιτυχία!

 

4 Σχόλια