Μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου, μαθαίνεις, ταξιδεύεις, ερωτεύεσαι, αναπολείς, εξερευνάς και αναρωτιέσαι, αναπνέεις… ζεις! Σήμερα 23 Απριλίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και παρόλο που αγαπάμε το διάβασμα και λατρεύουμε τα βιβλία 365 ημέρες το χρόνο, σήμερα τα βιβλία έχουν την τιμητική τους! Για αυτό και εμείς σας ετοιμάσαμε ένα μοναδικό διαγωνισμό με τις εκδόσεις Διόπτρα, έτσι ώστε να γιορτάσουμε τη σημαντική αυτή ημέρα όπως της αρμόζει!

Εννιά σούπερ τυχεροί φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα αντίτυπο των Μαργκώ, Η Άλλη Σταχτοπούτα και Το Διπλανό Σπίτι (θα διατεθούν 3 αντίτυπα από τον κάθε τίτλο). 3 συναρπαστικοί και πολυβραβευμένοι τίτλοι που θα σας ταξιδέψουν σε μοναδικά ερωτικά και μυστηριώδη μονοπάτια.

Μαργκώ της Άννας Γαλανού

Μια ιστορία που ξεκινά το 1918 στην Σμύρνη. Και ένα ταξίδι που κανείς δεν ήξερε πώς θα εξελιχθεί για την Μαργκώ… Μονοπάτια θα την οδηγήσουν στην Αλεξάνδρεια, στο Παρίσι μέχρι την όμορφη Αθήνα… Η συγγραφέας Άννα Γαλανού, μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη τριλογία της, επιστρέφει με ένα δυνατό ιστορικό μυθιστόρημα που εκτυλίσσεται στη Σμύρνη, την Αλεξάνδρεια, το Παρίσι και την Αθήνα. Η Μαργκώ, πρωταγωνίστρια του νέου βιβλίου της Άννας Γαλανού, θα ζήσει μία ξεχωριστή περιπλάνηση μέσα από την οποία θα θίξει ζητήματα όπως η γυναικεία καταπίεση στις αρχές του αιώνα, οι ταξικές αντιθέσεις και η γυναικεία εργασία.

Η Άλλη Σταχτοπούτα της Jennifer Donnelly

Μία από τις εμβληματικότερες συγγραφείς της χώρας μας, η Jennifer Donnelly, που έχει κατακτήσει αμέτρητα βραβεία και διακρίσεις για το σύνολο του έργου της, επιστρέφει με μία αλλιώτικη ιστορία της Σταχτοπούτας. Η αποδοχή του εαυτού, η δύναμη της γυναίκας και της αγάπης είναι μερικά από τα κομβικά σημεία στην ιστορία της Σταχτοπούτας. Τα δικαιώματα του βιβλίου έχουν πουληθεί ήδη σε 18 χώρες ενώ έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τη μεταφορά του έργου στον κινηματογράφο.

To Διπλανό Σπίτι της Cara Hunter

Κάποιος ανακαλύπτει μια γυναίκα και ένα παιδί κλειδωμένους σε υπόγειο μεταξύ ζωής και θανάτου. Δεν υπάρχει αναφορά αγνοούμενου προσώπου που να ταιριάζει στο προφίλ τους… H συγγραφέας του Μπροστά στα μάτια τους Cara Hunter, επιστρέφει με ένα ακόμη ψυχολογικό θρίλερ με τίτλο Το διπλανό σπίτι, ένα εντυπωσιακό, σκοτεινό και με έντονο το άρωμα της Οξφόρδης.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα (1 από τα παρακάτω για έγκυρη συμμετοχή):

1. Like στη Facebook Page των εκδόσεων Διόπτρα

2. Like στη Facebook Page του That’s Life

3. Share του διαγωνισμού στο Facebook  Profile σας (σε Public μορφή)

4. Σχόλιο εντός του άρθρου του διαγωνισμού

Τα δώρα είναι μια ευγενική χορηγία των εκδόσεων Διόπτρα και η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι τις 3/5/2020 (23:59). Οι 9 νικητές θα ανακοινωθούν στις 4/5/2020.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!