Ώρα να «ντύσουμε» το τραπέζι μας με το πιο στιλάτο τραπεζομάντηλο, το οποίο σας κάνουμε δώρο από το Thats Life σε συνεργασία με την NEF-NEF Homeware, την πρώτη μας επιλογή σε είδη σπιτιού. Ένα όμορφο τραπεζομάντηλο μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει τον κάθε χώρο.

Η NEF-NEF Homeware έχει καταφέρει να κάνει το σπίτι μας πολύ πιο όμορφο, μοντέρνο και φυσικά άνετο, γι’αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα ευχαριστηθείτε πολύ το μπεζ τραπεζομάντηλο LINEN STORIES (1,50Χ3,00m.) 50% λινό & 50% βαμβάκι μονόχρωμο με ραφή αζούρ 120gr/m2 που θα κερδίσουν 3 τυχεροί από εσάς. Δείτε παρακάτω τους όρους του διαγωνισμού μας:

Όροι διαγωνισμού ThatsLife x NEF-NEF Homeware:

Για να κερδίσετε 3 τμχ. μπεζ τραπεζομάντηλο LINEN STORIES (1,50Χ3,00m.) 50% λινό & 50% βαμβάκι μονόχρωμο με ραφή αζούρ 120gr/m2

ακολουθήστε τους παρακάτω όρους:

1. Αφήστε μας ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο

2. Κάντε δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού στο προφίλ σας στο Facebook

3. Ακολουθήστε στο Instagram το προφίλ του @ThatsLifeGr και της @NEF-NEF Homeware

Ο διαγωνισμός μας θα διαρκέσει έως τις 2/12/2020 και διεξάγεται μαζί με το αδελφό site Cool Home (οι νικητές μπορούν να προκύψουν είτε από ένα, ειτε και από τα δύο site)! Καλή επιτυχία! 

166 Σχόλια

 1. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

  Πολύ χρήσιμα δώρα (Facebook Θεοδώρα Παπανικολάου instagram theeodorapapanikol)

 2. Mary-Giorgos Samioti

  Ειναι απίστευτο το δώρο που μας χαρίζεται. Eυχαριστούμε πάρα πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε!! Σας εύχομαι oλόψυχα μόνο τα καλύτερα καλες δουλειες να έχετε ένα υπέροχο Xειμώνα !! Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους, υγεία πάνω απ’ όλα και αγάπη.!!!

 3. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

  Σας ευχαριστούμε πολύ instagram eirinipapanikol Facebook Ειρήνη Παπανικολάου

 4. ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ

  Ωραία τραπεζομάντηλα (Facebook Στέλλα Σημαντηράκη instagram stellassim)