Φέτος, δώσαμε ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην καθαριότητα του σπιτιού μας. Ακόμη καταλάβαμε πόσο καλό είναι να χρησιμοποιούμε προϊόντα αποτελεσματικά αλλά ταυτόχρονα και αγνά, παραδοσιακά και vegan. Γι’ αυτό σε συνεργασία με το ΑΡΚΑΔΙ κάνουμε δώρο σε 4 από εσάς μία ολόκληρη σειρά με vegan προϊόντα ώστε να γνωρίσετε και εσείς την μαγεία τους. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του thatslife.gr και ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ με τη ΠΡΑΣΙΝΗ δύναμη των Ελληνικών προϊόντων ΑΡΚΑΔΙ!

4 τυχεροί  θα κερδίσουν από 4 προϊόντα ΑΡΚΑΔΙ* με τα Ελληνικά, φυσικά-φυτικά, 100% κατάλληλα για Vegan, προϊόντα για την προσωπική υγιεινή όλης της οικογένειας αλλά και την καθημερινή καθαριότητα και την απολύμανση του σπιτιού και του νοικοκυριού! Δείτε παρακάτω , στο τέλος του άρθρου, πως θα λάβετε μέρος στον σούπερ διαγωνισμό μας. 

 Το κάθε set των Vegan δώρων ΑΡΚΑΔΙ, περιλαμβάνει:

 • «Το ΑΡΚΑΔΙ παραδοσιακό φυσικό τρίμα σαπουνιού είναι ιδανικό «πολυκαθαριστικό» κατάλληλο για χρήσεις γενικής καθαριότητας αλλά και για το πλύσιμο και τον φυσικό καθαρισμό των φρούτων και των λαχανικών. To Φυσικό απολυμαντικό για όλες τις χρήσεις, τώρα σε νέα συσκευασία με δώρο την πρακτική αντλία. »
 • «Το NEO ΑΡΚΑΔΙ φυσικό-φυτικό, 100% κατάλληλο για Vegan, υγρό πράσινο σαπούνι χεριών ΑΡΚΑΔΙ, με αντιβακτηριδιακό παράγοντα που καθαρίζει ήπια ενώ λειτουργεί προστατευτικά χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. »
 • «Το ΑΡΚΑΔΙ Family υγρό πλυντηρίου& μαλακτικό μαζί, φυσικό, 100% κατάλληλο για Vegan, υγρό πλυντηρίου που είναι ιδανικό για το πλύσιμο και τη προστασία των ρούχων όλης της οικογένειας .»
 • «Τo ΑΡΚΑΔΙ κλασικό πράσινο σαπούνι (σε 4πλάκες) φυσικό-φυτικό, 100% κατάλληλο για Vegan, πράσινο σαπούνι κατάλληλο τόσο για τη προσωπική περιποίηση όσο και την υγιεινή μας.»

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ με τη ΠΡΑΣΙΝΗ δύναμη των προϊόντων ΑΡΚΑΔΙ!

…για την προσωπική υγιεινή, τη καθαριότητα & την απολύμανση του νοικοκυριού!

Όροι διαγωνισμού ThatsLife x ΑΡΚΑΔΙ:

Για να κερδίσετε 4 από εσάς τα ΣΕΤ προϊόντων ΑΡΚΑΔΙ ακολουθήστε τους παρακάτω όρους:

1. Αφήστε μας ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο και κάνετε αναφορά το ΑΡΚΑΔΙ

2. Κάντε δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού στο προφίλ σας στο Facebook

3. Κάντε like στις σελίδες στο facebook του ThatsLife και του ΑΡΚΑΔΙ

Ο διαγωνισμός μας θα λήξει στις 15/12! Καλή επιτυχία!

Λίγα λόγια για τα απίθανα vegan προϊόντα του ΑΡΚΑΔΙ

«Τα Ελληνικά, κατάλληλα για Vegan , 100% φυσικά-φυτικά προϊόντα προσωπικής υγιεινής & καθαριότητας ΑΡΚΑΔΙ, με την δύναμη των στοιχείων του Κλασσικού Πράσινου Σαπουνιού αποτελούν τον πολυτιμότερο σύμμαχο τόσο για την προσωπική υγιεινή και την καθαριότητα όλων των μελών της οικογένειας όσο και για την ολική απολύμανση του νοικοκυριού. Αυτήν την περίοδο, περισσότερο από ποτέ, επιλέξτε άφοβα όλα τα φυσικά-φυτικά προϊόντα προσωπικής υγιεινής & καθαριότητας ΑΡΚΑΔΙ και προστατέψτε όλα τα μέλη της οικογένειας σας αλλά και το νοικοκυριό σας, με την δύναμη των στοιχείων της ελιάς, αλλά και του  θαλασσινού αλατιού που περιέχουν.»

 

Τα Ελληνικά προϊόντα ΑΡΚΑΔΙ, έχουν αναγνωριστεί ως 100% κατάλληλα για Vegan, από τον διεθνή οργανισμό «The Vegan Society» (που είναι ο μόνος αρμόδιος, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, για τέτοιου είδους αναγνωρίσεις), αφού δε φέρουν κανενός είδους ζωικό παράγωγο, έχουν συσκευαστεί σε χώρους που δε γίνεται επεξεργασία ζωικών προϊόντων ή και υποπροϊόντων ενώ τόσο η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται όσο και τα ίδια τα τελικά προϊόντα, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Όλα τα προϊόντα ΑΡΚΑΔΙ περιέχουν 100% φυτικής προέλευσης βιοαποικοδομήσιμα συστατικά, είναι υποαλλεργικά & δερματολογικά ελεγμένα (ανά είδος), δεν προκαλούν ερεθισμούς, έχουν ισορροπημένο pH (ανά είδος), δεν περιέχουν συνθετικά ή άλλα τοξικά πρόσθετα και χρωστικές ουσίες και δεν έχουν ελεγχθεί ή δοκιμαστεί σε ζώα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα επισκεφτείτε το site arkadiproducts.com

187 Σχόλια

 1. Despina Papazoglou

  Το Αρκάδι των παιδικών μας χρόνων.. το μόνο Ελληνικό!!

 2. ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΜΑΛΙΤΗ

  @αρκαδι Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε να κερδίσουμε ένα τόσο υπέροχο δώρο!!!!! Καλές δουλειές να έχετε και πάντα επιτυχίες.Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και αγάπη.

 3. Άννα Μαιδου

  Ευχαριστούμε πολύ για το δώρο. Τα καλύτερα προϊόντα .