Η σειρά Keratin Therapy, της Remington, χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη Τεχνολογία Προστασίας σύμφωνα με την οποία οι μαλακτικές μικροουσίες Κερατίνης, που βρίσκονται στις επιφάνειες των προϊόντων της σειράς, μεταβιβάζονται στα μαλλιά μας αμέσως μόλις ξεκινήσουμε το styling με σκοπό την μέγιστη προστασία τους.

Τα τρία προϊόντα είναι:

s8590prd2
Ισιωτικό S8590 Keratin Therapy Pro

Το ισιωτικό S8590 Keratin Therapy Pro διαθέτει ειδικές κεραμικές πλάκες προηγμένης τεχνολογίας Κερατίνης. Οι μαλακτικές μικροουσίες Κερατίνης εγχύονται στις κεραμικές πλάκες και μεταβιβάζονται στα μαλλιά σας όταν το ισιωτικό ζεσταθεί και ξεκινήσετε το styling. Επιπλέον, ο έξυπνος αισθητήρας προστασίας κατά της θερμότητας παρακολουθεί τα επίπεδα υγρασίας και προσαρμόζει την θερμοκρασία ανάλογα. Αυτά τα δύο καινοτόμα χαρακτηριστικά προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία κατά της φθοράς των μαλλιών σας.

AC8000_product_hi
Σεσουάρ
AC8000 Keratin Therapy Pro

Για ένα εξαιρετικό επαγγελματικό χτένισμα, χρησιμοποιήστε το σεσουάρ AC8000 Keratin Therapy Pro, ισχύος 2200W με AC Motor, το οποίο διαθέτει κεραμική μάσκα προηγμένης τεχνολογίας με επικάλυψη κερατίνης και τεχνολογία ιόντων με ακόμη περισσότερα ιόντα για την αποφυγή του φριζαρίσματος.

ci8319-1
Ψαλίδι για μπούκλες CI8319 Keratin Therapy Pro

Για εσάς που λατρεύετε τις πλούσιες και υγιείς μπούκλες θα αγαπήσετε το CI8319 Keratin Therapy Pro Curl, το οποίο διαθέτει κύλινδρο διαμέτρου 19 χιλιοστών και εγγυάται επαγγελματικά αποτελέσματα. Οι μικροουσίες Κερατίνης θεραπεύουν τα μαλλιά σας και δημιουργούν εκπληκτικές μπούκλες και γυαλιστερούς κυματισμούς.

Για να διεκδικήσεις το υπέροχο δώρο αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 20 Ιουλίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί στο Thats Life!

Καλή σας επιτυχία!