Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σας έλειψαν οι σούπερ γευστικοί διαγωνισμοί μας, για αυτό και εμείς, σε συνεργασία με την Pizza Fan δεν θα μπορούσαμε να σας χαλάσουμε το χατίρι! ! Η αγαπημένη σε όλους Pizza Fan δίνει τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς -ες φίλους / φίλες να κερδίσουν από ένα εξαιρετικά γευστικό Smartbox, το οποίο περιλαμβάνει μια απίθανη Pizza Fan γευστική ποικιλία! Συγκεκριμένα, οι νικητές θα έχουν  επιλογή από τους κάτωθι 3 συνδυασμούς, καθώς επίσης και την πίτσα που θα μπεί στο smartbox, επιλογή από 16 γεύσεις (μπορείτε να δείτε τον κατάλογο παρακάτω).

  • Smartbox Classic

Πίτσα επιλογής (8τμχ.), 8τμχ. οnion Rings, 6τμχ. φτερούγες κοτόπουλο, 6τμχ. σκορδόψωμα & 1 bbq sauce

  • Smartbox Regular

Πίτσα επιλογής (8τμχ.), 6τμχ. φτερούγες κοτόπουλο, 6τμχ σκορδόψωμα, 150gr πατάτες crosscut & 1 bbq sauce

  • Smartbox Choco

Πίτσα επιλογής (8τμχ.), 6τμχ. φτερούγες κοτόπουλο, 1 bbq sauce, 8τμχ. οnion Rings, 150gr πατάτες crosscut & 1 ατομικό chocokrats

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό (απαραίτητο το comment στο site – Facebook post): 

  1. Like στην Facebook σελίδα του That’s Life
  2. Share το διαγωνισμό στο profile σας (σε public μορφή)
  3. Comment (σχόλιο) κάτω από το άρθρο στο Site ή κάτω από τo post του διαγωνισμού στο Facebook, αναφέροντας ποιo Smartbox είναι το αγαπημένο σας!

Όροι Διαγωνισμού και τρόπος παραλαβής δώρων

Ο εν λόγω διαγωνισμός θα τρέξει μέχρι την Πέμπτη 30.09.2021 (δεκτές συμμετοχές μέχρι τις 12 μ.μ.)Από την επόμενη ημέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα μπορούν να επικοινωνήσουν με την κυρία Έλλη Μαστρομανώλη στο 210.52.30.000 για να ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους. Στη συνέχεια, οι νικητές θα μπορούν να καλέσουν στο 18111 ή στο 2108112000 και να πουν ότι έχουν κερδίσει από το that’s life, δίνοντας τον τηλεφωνικό αριθμό τους. Στη συνέχεια κανονίζουν με τον agent ποιες γεύσεις θέλουν και την εξαργύρωση του δώρου τους από το κατάστημα Pizza Fan της περιοχής τους. Η παραλαβή είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑΚΕ AWAY με επίδειξη ταυτότητας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ! 

42 Σχόλια

  1. ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

    smartbox choco Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε να το αποκτήσουμε🥰Να είστε πάντα καλά και καλές δουλειές