Φέτος τα Χριστούγεννα αφεθείτε στην απόλαυση! Οι πολυτελείς, περιορισμένης κυκλοφορίας σειρές της The Body Shop είναι εδώ για να κάνουν πιο πικάντικες τις γιορτές και να σας αφήσουν να κακομάθετε τον εαυτό σας! Φέρνουν στο νου το ζεστό πνεύμα των Χριστουγέννων, αυτά τα υπέροχα προϊόντα που διαθέτουν ποικιλία φυσικών συστατικών, πλούσια υφή και υπέροχα gourmand αρώματα της εποχής: Aναζωογονητική Ginger Sparkle, Φρουτώδης Cranberry Joy και Απολαυστική Vanilla Bliss.

Και επειδή ένα προϊόν από κάθε σειρά δεν είναι αρκετό, στο That’s Life δημιουργήσαμε 2 σετ από κάθε σειρά που να περιέχουν από τρία προϊόντα, τα οποία μπορούν να γίνουν δικά σας με πολύ απλό τρόπο!

Συνεπώς 6 τυχεροί θα κερδίσουν ένα από τα ακόλουθα σετ:

Ginger Sparkle Body Butter+ 1 Heart Soap + 1 lip dome (2 σετ)

Cranberry Joy Body Butter + heart soap + lip dome (2 σετ)

Vanilla bliss Body Butter+ Heart soap + lip dome (2 σετ)

Για να αναδείξουμε τους 6 νικητές, θα πρέπει πρώτα να κάνετε  Like τόσο στη σελίδα μας στο Facebook και ταυτόχρονα Like στη σελίδα του The Body Shop Greece καθώς και Share το post που θα βρείτε στη σελίδα του That’s Life στο Facebook. Ο διαγωνισμός διαρκεί ως τη Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013, τα μεσάνυχτα και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του That’s Life.

Όροι Συμμετοχής