Δώστε χρώμα στην καθημερινότητα σας και δημιουργείστε το hair look που επιθυμείτε με το νέο Stylist Turbo 2200 Σεσουάρ με 2 Turbo Fans και το νεό Stylist Multi Style Ισιωτικό για μπούκλες με μοναδικές πλάκες εναλλασσόμενου μεγέθους με τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε ίσιο στυλ, το μέγεθος της μπούκλας – χαλαρή ή σφιχτή και κυματιστά μαλλιά, ευκολότερα από ποτέ.

Η νέα σειρά Stylist της Remington περιλαμβάνει το:

Stylist Turbo 2200 Σεσουάρ
d3710-sesouar-remington
Ξεκινήστε να δημιουργείτε το στυλ που επιθυμείτε καθώς στεγνώνετε τα μαλλιά σας με το Stylist Turbo 2200 Σεσουάρ με δύο turbo fans. Με 2200w τα οποία αποδίδονται στα 2 Turbo Fans, Τεχνολογία Ιόντων, 3 επιλογές θερμοκρασίας, 2 επιλογές ταχύτητας και επιλογή Turbo το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει. Παράλληλα με επιλογή στο Στόμιο ή τη Φισούνα θα απολαύσετε ακόμα περισσότερα στυλ σαν τα hair looks της τραγουδίστριας Selena Gomez.

Stylist Multi Style Ισιωτικό για μπούκλεςremington_multi_styler_s6600

Χρησιμοποιήστε το μοναδικό Stylist Multi Style με 3 ρυθμίσεις με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε πολλαπλά στυλ με μία μόνο συσκευή. 3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας στην πλάκα με δυνατότητα επιλογής από 150° έως 210° C και επίστρωση Advanced Ceramic για μεγαλύτερη προστασία και έτοιμο για χρήση σε 30’’ είστε έτοιμη ακόμα πιο γρήγορα, ακόμα πιο εύκολα.

Είναι αυτό που χρειάζεστε για μαλλιά απαλά & με όγκο.

Επειδή ένα και μοναδικό hair look δεν είναι αρκετό, σας κάνουμε δώρο ένα Stylist Turbo 2200 Σεσουάρ και ένα Stylist Multi Style Ισιωτικό για μπούκλες  της Remington τα οποία θα κερδίσουν δύο τυχεροί αναγνώστες. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα του Thats Life στο Facebook και να αφήσετε το σχόλιο σας κάτω από αυτό το άρθρο. Ο νικητής θα προκύψει έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του That’s Life. Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 τα μεσάνυχτα. Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 μέσα από ξεχωριστό post.

Όροι Συμμετοχής