Το That’s Life και η La Roche-Posay είναι εδώ για εσάς και σας προσφέρουν ένα σούπερ set για το καλοκαίρι!
10 υπερτυχερές θα κερδίσουν από ένα set, το οποίο θα περιέχει:

1. Toleriane Teint Mineral Compact Powder

Η La Roche-Posay γνωρίζοντας πολύ καλά τις ιδιαίτερες ανάγκες των γυναικών με ευαίσθητο δέρμα, αποδεικνύει πως όταν το make-up συναντά την περιποίηση προσώπου, τότε επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το διορθωτικό La Roche-Posay make-up σε μορφή compact πούδρας Toleriane Teint Mineral Compact Powder για κανονικό, μικτό – λιπαρό δέρμα & δέρμα με τάση ακμής χαρίζει άμεσα ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα και μειώνει τις ατέλειες, αφήνοντας την αίσθηση του καθαρού δέρματος.

1 respectissime eyebrow pencil

Το νέο Respectissime Eyebrow Pencil, ενισχυμένο με έλαια & κεριά χαρίζει στα φρύδια ένα βελούδινο αποτέλεσμα! Χάρη στην πολύ απαλή υφή του, δεν ερεθίζει την περιοχή των ματιών και δεν μουτζουρώνει. Το πολύ απαλό του βουρτσάκι, διευκολύνει την εφαρμογή δημιουργώντας το ιδανικό σχήμα στα φρύδια, ενώ η αδιάβροχη σύνθεσή του αντιστέκεται στον ιδρώτα, διατηρώντας ένα διαρκές φυσικό αποτέλεσμα στο χρώμα των φρυδιών. Διατίθεται σε δύο αποχρώσεις, ξανθό και καστανό.

Αποτελέσματα:

* Διαχωρίζει τα φρύδια με ακρίβεια
* Χαρίζει φυσικό τελείωμα
* Μένει σταθερό όλη την ημέρα
* Αφαιρείται εύκολα
* Δε μουτζουρώνει

Πώς μπορείς να τα κερδίσεις; Δεν έχεις παρά να κάνεις like στην Facebook page του That’s Life, share την φωτογραφία του διαγωνισμού και να αφήσεις το σχόλιό σου μέσα στο κείμενο (όχι στο post του Facebook).

O διαγωνισμός λήγει στις 24 Ιουλίου 2016.

Καλή επιτυχία!

593 Σχόλια