Το That’s Life και η Feelgood σας δίνουν την δυνατότητα να παρακολουθήσετε στις 8 Μαΐου την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας Angry Birds!

Το Angry Birds, το διάσημο ηλεκτρονικό παιχνίδι που έχει σημειώσει παγκόσμια επιτυχία, κάνει το πέταγμά του στη μεγάλη οθόνη καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά του σε μια ξεκαρδιστική κωμωδία animation. Στο σκηνοθετικό τους ντεμπούτο οι Clay Kaytis και Fergal Reilly εξαργυρώνουν την εμπειρία που έχουν αποκομίσει δουλεύοντας σε ταινίες του ίδιου είδους, ο πρώτος στο τμήμα κινουμένων σχεδίων στα Ραλφ: Η Επόμενη Πίστα, Ψυχρά κι Ανάποδα και Μαλλιά Κουβάρια και ο δεύτερος ως εικονογράφος στα Ξενοδοχείο για Τέρατα και Βρέχει Κεφτέδες.

ANGRY

Κάντε like στην Facebook Page του That’s Life και αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο (όχι comment στο Facebook) και μπείτε στην κλήρωση για μια από τις δέκα διπλές προσκλήσεις!

Η πρεμιέρα θα γίνει την Κυριακή 08/05 στα Village Cinemas στο Μαρούσι, ώρα έναρξης 16:00 (ώρα προσέλευσης 15:00).

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Μαΐου.

Λίγα Λόγια για την ταινία…

Ο Red / Ρεντ (το κόκκινο πουλί του παιχνιδιού), αφού χαλάει σε καθημερινή βάση τη διάθεση και το κέφι των πάντων, εισάγεται εσπευσμένα σε μια ειδική κλινική, ώστε να καταφέρει να διαχειριστεί το οξύθυμο του χαρακτήρα του. Εκεί θα γνωριστεί με διάφορα άλλα, επίσης «προβληματικά», πουλιά και θα αναπτύξουν μία ιδιαίτερη συμπάθεια. Τα πράγματα κυλάνε αρκετά ήρεμα, ώσπου εμφανίζονται τα γουρούνια και οι ισορροπίες ανατρέπονται. Όταν τα πράγματα σκουραίνουν, θα χρειαστεί να καταφύγουν σε έναν αετό-γκουρού, για να τους προσφέρει καθοδήγηση.