Ένα συναρπαστικό βιβλίο που θα καθηλώσει για 3 υπερτυχερούς αναγνώστες!

Λίγα λόγια για “Το Θαύμα” της Emma Donaghue

ΤΟ ΘΑΥΜΑ

“Μέσα του 19ου αιώνα. Σ’ ένα µικρό ιρλανδικό χωριό, ένα εντεκάχρονο κορίτσι επιβιώνει επί µήνες χωρίς φαγητό. Θαύµα; Ιατρικό φαινόµενο; Ή µήπως θρασύτατη απάτη; Μια νοσοκόµα, εκπαιδευµένη στην Κριµαία πλάι στη Φλόρενς Νάιτινγκεϊλ και περήφανη γι’ αυτό, προσλαµβάνεται για να παρακολουθεί το παιδί. Περιηγητές συρρέουν για να το αγγίξουν. Ένας δηµοσιογράφος φτάνει από το Δουβλίνο για να καλύψει το γεγονός. Όµως το παιδί σιγά σιγά φθίνει. Αναστατωµένη από το ενδεχόµενο του θανάτου του µικρού κοριτσιού, µε µόνο της συµπαραστάτη τον δηµοσιογράφο, η νοσοκόµα θα αντιστρατευτεί τις προλήψεις, τις δεισιδαιµονίες και τη θρησκευτική υστερία µιας ολόκληρης κοινότητας, και θα προσπαθήσει να αποτρέψει τις ολέθριες συνέπειες ενός τροµερού µυστικού.
Συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ, ολοζώντανο µυθιστόρηµα εποχής και συνάµα φλογερή ερωτική ιστορία,
το βιβλίο εξερευνά µε ευαισθησία και τόλµη τη φύση της πίστης, της εµπιστοσύνης και της αγάπης.

Σπαρακτικό και κρυστάλλινα υπερβατικό. New York Times

Ένας µύθος απέριττος και ανησυχητικός όσο το σώµα της ‘Aννας που φθίνει προς την ανυπαρξία. Η Donoghue µάς κρατά καθηλωµένους. Chicago Τribune”

Πώς θα το κερδίσετε;

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να αφήσετε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο (μέσα στο σάιτ) αλλά και να κάνετε share τον διαγωνισμό μέσα από την σελίδα του That’s Life στο Facebook!

O διαγωνσμός θα διαρκέσει από τις 21 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου.

Λίγα λόγια για τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Από την Μικρά Ασία και την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Με 100 χρόνια ιστορίας στον κόσμο του βιβλίου, οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος είναι ένας εκδοτικός οίκος που απευθύνεται σε αναγνώστες κάθε ηλικίας. Με φόντο τη σύγχρονη επικαιρότητα ξεκίνησε με τίτλους δοκιμίων από το χώρο της οικονομίας. Στην κατηγορία αυτή ξεχώρησαν τα βιβλία του Νομπελίστα Joseph E. Stiglitz. Συνεχίσε με βιογραφίες προσωπικοτήτων που ενδιαφέρουν το κοινό και επεκταθήκε στον χώρο της ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, με σύχρονους αλλά και κλασικούς συγγραφείς (αποκτώντας π.χ. τα αποκλειστικά δικαιώματα του Τζόν Στάϊνμπεκ για την ελληνική γλώσσα)