Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και γινόμαστε ξανά παιδιά με τον ενθουσιασμό μας στα ύψη. Ήλιος, θάλασσα παιχνίδι στην άμμο και κολύμπι συνθέτουν ένα από τα αγαπημένα μας σκηνικά του καλοκαιριού. Τόσο εμείς όσο και τα παιδιά περιμένουμε αυτή την εποχή του χρόνου για ατελείωτο παιχνίδι, όχι μόνο στην παραλία αλλά και στην αυλή του εξοχικού μας. Η εποχή των παιδιών είναι εδώ και μας θυμίζει ότι είναι η ιδανική ευκαιρία να περάσουμε μαζί τους υπέροχες στιγμές που θα θυμόμαστε για πάντα. Σύμμαχός μας για ατελείωτο παιχνίδι και γέλιο είναι η PLAYMOBIL και γι’ αυτό ξεφαντώνουμε μαζί σας με έναν super διαγωνισμό!

Τρείς τυχεροί/-ες φίλοι/-ες μας έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από μια Παιδική χαρά και να μεταφερθούν στην αγαπημένη τους ασχολία για ξεφάντωμα.

Διασκέδαση στην Παιδική χαρά (κωδ.: 71326)

 

Η παιδική χαρά της σειράς PLAYMOBIL 1.2.3 προσφέρει ατελείωτη διασκέδαση για τους μικρούς μας φίλους. Εκεί,  ανακαλύπτουν διάφορα παιχνίδια και απολαμβάνουν τις στιγμές τους. Ένα από τα αγαπημένα τους είναι η ρόδα του λούνα παρκ, που περιστρέφεται εύκολα με την ειδική λαβή. Ακολουθεί η διασκεδαστική τσουλήθρα που προσφέρει μια ξεχωριστή λειτουργία: μπορούν να τοποθετήσουν μια φιγούρα PLAYMOBIL στην επίπεδη πλατφόρμα στην αρχή της τσουλήθρας και να την παρατηρήσουν να γλιστρά αυτόματα προς τα κάτω.

Και αν έχει έρθει η ώρα για παγωτό, το παγωτατζίδικο είναι το ιδανικό μέρος. Εκεί τα παιδιά μπορούν να μάθουν τα χρώματα και να ταξινομήσουν τα παγωτά.

Το παιχνίδι αυτό ανήκει στη σειρά PLAYMOBIL 1.2.3 (σειρά προσχολικής ηλικίας PLAYMOBIL) και βοηθά τα παιδιά να μάθουν απλές καθημερινές λειτουργίες και να κατανοήσουν τη σχέση αιτίας-αιτιατού μέσα από τη διασκέδαση. Ταυτόχρονα, επικεντρώνονται στις σύνθετες δράσεις και ενσωματώνονται στον κόσμο των παιχνιδιών μίμησης, αναπτύσσοντας τη φαντασία τους και απολαμβάνοντας δημιουργικό παιχνίδι. Μαθαίνουν παίζοντας, ανακαλύπτουν τον κόσμο και τα συναισθήματα. Η προσχολική ηλικία είναι η πιο βασική για την ανάπτυξη των παιδιών και εμείς είμαστε δίπλα τους και μαθαίνουμε μαζί τους, καμαρώνουμε τις αντιδράσεις τους και φτιάχνουμε τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό ακολουθείστε τα παρακάτω απλά βήματα:

  • Comment κάτω από το άρθρο (υποχρεωτικό το σχόλιο κάτω από το άρθρο)
  • Like στη σελίδα μας στο facebook 
  • Like στην σελίδα της Playmobil

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 27 Ιουλίου!

Εσύ ακόμα να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό για την φανταστική παιδική χαρά της PLAYMOBIL;

Μάθετε περισσότερα για τη νηπιακή σειρά PLAYMOBIL 1.2.3 κάνοντας κλικ εδώ.: https://www.playmobil.gr/content/123/123.html

108 Σχόλια

  1. χρυσάνθη κοντου

    τελειο το δωρο που μας προσφερετε !!!