Στη σύγχρονη εποχή κανένα πρόβλημα δεν είναι μονοδιάστατο και έτσι η μονοδιάστατη δεν πρέπει να είναι και η αντιμετώπιση του. Για παράδειγμα, ένα τόσο πολύτιμο για την απαιτητική καθημερινότητα μας μασάζ, οφείλει να είναι ταυτόχρονα θεραπευτικό και χαλαρωτικό.

Αυτή ακριβώς την υπηρεσία προσφέρουν στο Nilaya Mystic Spa με το μοναδικά διεγερτικό πολυσυνδυασμό τεχνικών και μεθόδων, Σιάτσου, αρωματοθεραπεία, ρεφλεξολογία και ινδικό κεφαλής, τα οποία συνθέτουν μια πρόταση για απόλυτη χαλάρωση. Παράλληλα, ο θεραπευτής ασκεί την κατάλληλη πίεση και εστιάζει στα σημεία του σώματος με τη μεγαλύτερη ένταση ενώ ο συνδυασμός τεχνικών με κινήσεις των δαχτύλων, χεριών και αγκώνων αφαιρεί αποτελεσματικά την πίεση από όλο το σώμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως Σιάτσου στα ιαπωνικά σημαίνει «πιέζω με τα δάχτυλα». Το θεραπευτικό αυτό μασάζ έχει βασιστεί στις αρχές του βελονισμού και έχει ως στόχο την κανονική ροή ενέργειας στο σώμα. Είναι ιδανικό για τη θεραπεία μυϊκών σπασμών και φλεγμονών, ρευματικών πόνων μέχρι και για την ενίσχυση του πεπτικού συστήματος και την αντιμετώπιση της δυσμηνόρροιας.

Το ινδικό μασάζ κεφαλής είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία του εγκεφάλου και την ψυχολογία αφού οι ειδικές πιέσεις του απομακρύνουν πονοκεφάλους αλλά και το στρες, την έλλειψη συγκέντρωσης, την κακή διάθεση και τη θλίψη.

Η αρωματοθεραπεία χρησιμοποιεί τα αιθέρια έλαια για θεραπευτικούς και χαλαρωτικούς σκοπούς αφού η εισπνοή τους διεγείρει τα νεύρα της όσφρησης που συνδέονται με τον εγκέφαλο επηρεάζοντας τη μνήμη και το συναίσθημα, ενώ η ρεφλεξολογία εστιάζει στα θεμέλια του σώματος, τα πέλματα, και μέσα από ειδικές πιέσεις ωφελεί στην ανακούφιση του πόνου, βοηθά στην υποχώρηση συμπτωμάτων και στη διόρθωση δυσλειτουργιών, όπως κυκλοφορικό, αποτοξίνωση, εξισορρόπηση ορμονικού αλλά και καλύτερη ποιότητα ύπνου.NILAYA MYSTIC SPA

Όλες αυτές οι ευεργετικές μέθοδοι συνδυάζονται σε ένα Nilaya Massage, σε ένα χώρο απόδρασης και ανάτασης σώματος και πνεύματος, που κυριαρχεί η μυστηριακή ατμόσφαιρα και ο χαμηλός φωτισμός, και δύο τυχεροί αναγνώστες του That’s Life θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από μία συνεδρία!

NILAYA MYSTIC SPA

Nilaya Spa

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook και share τη φωτογραφία που θα βρείτε εκεί.

Ο διαγωνισμός ισχύει ως την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015, τα μεσάνυχτα, και οι 2 νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, μέσα από σχετικό post.

Nilaya Mystic Spa

Χαριλάου Τρικούπη 149 Κηφισιά 145 64/ τηλ. 210 800 1130
Ευχαριστούμε τα sites kerdiseto.grnethall.gr, saveandwin.gr, diagonismos.grtixerakias.com για την προβολή του διαγωνισμού

Όροι συμμετοχής