Αν μελετήσεις οποιοδήποτε βιβλίο για την ιστορία της μόδας ή των κοσμημάτων δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις έστω ένα φιόγκο στις σελίδες του. Το ήξερες όμως ότι αυτό είναι το σύμβολο της αγάπης και του γάμου; Από τα τέλη του 17ου αιώνα το συγκεκριμένο σχέδιο κυριαρχεί σε αρκετά κοσμήματα ενώ παράλληλα οι γυναίκες τα φορούσαν ακόμα και στα ρούχα τους.

Η Swarovski παρουσιάζει την πιο συναισθηματική, μέχρι στιγμής, συλλογή της για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και καλεί τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ακολουθήσουν την καρδιά τους, με το hashtag #FollowYourHeart και τη χαρακτηριστική λάμψη και ακτινοβολία της επωνυμίας.

Capture

Με κυρίαρχο μήνυμα “ακολούθησε την καρδιά σου” η Swarovski με αφορμή την γιορτή της αγάπης, σε καλεί να δείξεις τόλμη και να εκφράσεις κάθε της πτυχή. Οι φινετσάτες γραμμές αποδίδουν με ανανεωμένο τρόπο ένα φιόγκο δεμένο σε δύο μεταλλικούς τόνους, ενώ τα εκλεπτυσμένα κρύσταλλα pavé της Swarovski αποπνέουν μοντέρνα κομψότητα.

Capture

Τα κομμάτια που ξεχωρίζουν αυτή τη σεζόν είναι από τις σειρές Lifelong, One και Crystalline Glam, οι οποίες βασίζονται στην τάση για ρομαντισμό χρησιμοποιώντας με ανανεωμένο τρόπο τα γεμάτα νόημα μοτίβα της αγάπης, και αποτελούν υπέροχα δώρα είτε κανείς τα προσφέρει είτε τα λαμβάνει. Το Lifelong Bow, ένα λαμπερό σύμβολο της παντοτινής αγάπης, διαθέτει μια κεφάτη, εκλεπτυσμένη και μοντέρνα αίσθηση για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019. Οι φινετσάτες γραμμές αποδίδουν με ανανεωμένο τρόπο ένα φιόγκο δεμένο σε δύο μεταλλικού τόνους, ενώ τα εκλεπτυσμένα κρύσταλλα pavé της Swarovski αποπνέουν μοντέρνα κομψότητα.

 

Τώρα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις το δικό σου παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό της Swarovski.

Capture

Πώς;

  1. Άφησε το σχόλιο σου κάτω από το άρθρο
  2. Like στη σελίδα του Thatslife στο Facebook
  3. Κοινοποίηση το post του διαγωνισμού δημόσια

Η νικήτρια του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στις 8/2. Καλή επιτυχία!

92 Σχόλια