Ο Φεβρουάριος αν μη τι άλλο είναι ένας ερωτικός μήνας. Ξέρετε λοιπόν τί δεν πρέπει να λείπει αυτόν τον μήνα απ΄την βιβλιοθήκη σας; Τέσσερα βιβλία που μιλούν για τον έρωτα, την αγάπη και τονώνουν την αυτοπεποίθηση σας με εύκολα tips. Το τελευταίο σίγουρα το χρειαζόμαστε όλες.

Γι’αυτό λοιπόν το That’s Life μαζί με τις εκδόσεις Διόπτρα, κάνουν δώρο σε δύο τυχερές την καταπληκτική σειρά από ερωτικά βιβλία που δεν πρέπει να λείπει απ’την συλλογή καμίας γυναίκας. Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook και σχόλιο μέσα στο άρθρο. Για την έγκυρη συμμετοχή σας, απαραίτητες είναι και οι δύο ενέργειες. Οι δύο νικήτριες θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα, μετά την λήξη του διαγωνισμού την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016.

Η σειρά περιλαμβάνει:

– Γιατί δεν μου το είπε κανείς;

Στην εποχή που ζούμε, οι άνθρωποι τείνουν να βιώνουν περισσότερες καταστάσεις στρες και σύγχυσης παρά ηρεμίας και ευχαρίστησης. Αυτό οφείλεται στο ότι απλά δεν έχουν διδαχτεί όλους τους κανόνες που διέπουν τη ζωή και επομένως δεν γνωρίζουν πώς να κερδίσουν αυτό το «παιχνίδι». Ο σκοπός του βιβλίου είναι να διδάξει αυτούς τους κανόνες. Να ανοίξει ένα νέο παράθυρο στο μυαλό, παρουσιάζοντας τις παραμέτρους εκείνες που θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση μιας ζωής αφθονίας και πληρότητας.

Γιατί δεν μου το είπε κανείς;

– Το άγριο τριαντάφυλλο

Στην Αγγλία του 1914 απλώνεται η σκιά του επερχόμενου μεγάλου πολέμου, οι γυναίκες μάχονται για το δικαίωμα ψήφου, ενώ ατρόμητοι πρωτοπόροι επεκτείνουν τα όρια του γνωστού κόσμου σε ερήμους και πολικές περιοχές.  Με φόντο αυτήν την ταραγμένη εποχή, η Γουίλα Όλντεν, μια παθιασμένη ορειβάτισσα, δεν θα συγχωρέσει ποτέ τον Σέιμους Φίνεγκαν ο οποίος της έσωσε τη ζωή σε ένα τραγικό ατύχημα. Ο εξερευνητής Φίνεγκαν προσπαθεί απεγνωσμένα να σβήσει τη Γουίλα απ’ τη μνήμη του, καθώς παντρεύεται μια νεαρή καλλονή.

το άγριο τριαντάφυλλο

– Ολέθρια σχέση

Ο Στέφανος Κιοσέογλου ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Αθήνας. Αυτοδημιούργητος, πρώτης γενιάς πλοιοκτήτης, κατακτητής κι εραστής του ωραίου φύλου, είχε ζήσει μια ζωή υπέροχη, κατά πως την ήθελε, κι είχε αποκτήσει όσα είχε ονειρευτεί, και ακόμη περισσότερα. Πενηντάρης πια, κουρασμένος από το σύρε κι έλα με γυναίκες όλων των κατηγοριών και κυβικών, ένιωσε μέσα του την επιθυμία να φτιάξει οικογένεια και να γίνει πατέρας. Και τότε έπεσε πάνω στην Όλγα.

ολέθρια σχέση

– Τα μυστικά της απόλυτης αυτοπεποίθησης

Μήπως υποτιμάτε την αξία σας;
Μήπως φοβάστε ότι θα κάνετε ή θα πείτε κάτι που είναι λάθος;
Μήπως έχετε «αποδεχθεί τη μοίρα σας» και απλώς ζείτε «βγάζοντάς τα πέρα»;
Αυτός δεν είναι τρόπος να ζει κανείς!

Τα μυστικά της απόλυτης αυτοπεποίθησης

140 Σχόλια