Τα δαχτυλίδια είναι must have κοσμήματα για όλες τις γυναίκες και δεν υπάρχει πιο ιδανικό κατάστημα από το κοσμηματοπωλείο «Αποστόλου» για να επιλέξετε από μία γκάμα υπέροχων δαχτυλιδιών. Το That’s Life θέλοντας να δείξει λίγη αγάπη παραπάνω, σας κάνει δώρο ένα δαχτυλίδι καρδιάς για να το φοράτε στις απογευματινές και βραδινές σας εξόδου ή για να το κάνετε δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, προσφορά του κοσμηματοπωλείου Αποστόλου.

Το κοσμηματοπωλείο Αποστόλου δραστηριοποιείται στον χώρο του κοσμήματος από το 1976 και έχει κλέψει τις καρδιές των γυναικών. Χάρη στην χρόνια εξειδίκευση και εμπειρία των άριστα εκπαιδευμένων τεχνιτών που διακρίνονται στον τομέα της κατασκευής αλλά και της πωλήσεως, το κοσμηματοπωλείο «Αποστόλου» έχει καταφέρει να χτίσει και να διατηρήσει ένα αξιόπιστο και ισχυρό όνομα ετών στο χώρο της χρυσοχοΐας.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να κάνετε Like στην σελίδα μας στο Facebookσχόλιο μέσα στο άρθρο για εκείνο που σας αρέσει και Like στην σελίδα «Αποστόλου«. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας είναι αναγκαίο να γίνουν και οι τρεις ενέργειες. Επιλέξτε το δαχτυλίδι της αρεσκείας σας μεταξύ των τριών που απεικονίζονται στην φωτογραφία.

12659771_10153503549029506_214558653_n

Η νικήτρια ή ο νικητής θα ανακοινωθούν με προσωπικό μήνυμα μετά την λήξη του διαγωνισμού, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016.

(Κοσμηματοπωλείο «Αποστόλου»: Ηρώων Πολυτεχνείου 6, Πειραιάς / Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-4131586)

507 Σχόλια